to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:23 | 29.03.2015

πηγή: Ναυτεμπορική

Αθλητισμός

Αγρίνιο: Οκτώ συλλήψεις και απομάκρυνση εκατοντάδων οπαδών

Για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορούνται οκτώ άτομα, ηλικίας από 20 έως 33 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στο Αγρίνιο στο πλαίσιο ελέγχων της αστυνομίας, με αφορμή τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες κινούνταν με αυτοκίνητα προς το Αγρίνιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν από τους δύο ημιτελικούς αγώνες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων, κράνη, ξύλινα κοντάρια κ.ά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αρχές, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκε από αστυνομικούς ομάδα περίπου 150 οπαδών, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει περίπου 30 αυτοκίνητα έξω από το πανεπιστήμιο του Αγρινίου και περπατούσαν προς την πλατεία Δημοκρατίας.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για οπαδούς, οι οποίοι είχαν φθάσει στο Αγρίνιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον δεύτερο ημιτελικό, χωρίς όμως να κατέχουν εισιτήρια.

Η ομάδα των οπαδών περιορίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Παράλληλα, έπειτα από λίγη ώρα, εντοπίστηκε σε περιοχή λίγο έξω από το Αγρίνιο, μία άλλη ομάδα οπαδών που επέβαιναν σε 32 αυτοκίνητα.

Και στη περίπτωση αυτήν οι οπαδοί, οι οποίοι επίσης δεν κατείχαν εισιτήρια, αποχώρησαν από την περιοχή συνοδευόμενοι από τις αστυνομικές δυνάμεις,.

Όμως κατά τη διάρκεια του ελέγχου που προηγήθηκε στα αυτοκίνητα, βρέθηκαν σε δύο από αυτά, τρία ξύλινα κοντάρια οκτώ κράνη, κ.ά.

Οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί στις περιοχές που κινήθηκαν οι ομάδες των οπαδών, βρέθηκαν 90 ξύλινα καδρόνια, έξι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και τρία δακρυγόνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

 

 
 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)