to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:38 | 22.03.2018

Αθλητισμός

Αγωνία για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και εγκατέλειψε το παιχνίδι με τους Κλίπερς τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο


Διπλό το κακό για τους Μπακς, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και εγκατέλειψε το παιχνίδι με τους Κλίπερς τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο, ενώ οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 127-120 στο Μιλγουόκι. 
 Ο Giannis τραυματίστηκε, όταν σε μία προσπάθεια για να πάρει καλύτερη θέση  από τον Μουχάμαντ, κάτω από το καλάθι, στραβοπάτησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς. Ο Greek Freak πήγε στα αποδυτήρια κουτσαίνοντας, όπου έγινε γνωστό ότι δεν θα εξακολουθήσει  στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα θα γίνουν αναλυτικές εξετάσεις, προκειμένου να υπάρξει ακριβή εκτίμηση. Μέχρι τότε είχε 12 πόντους, δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και τρία κοψίματα σε 17 λεπτά. Ο Αντετοκούνμπο έχει κατά μέσο όρο 27,5 πόντους και 10,1 ριμπάουντ για τους  Μπακς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν με 25 πόντους , ενώ για τους Μπακς ο Μίντλετον με 23 πόντους. 
 Ιστορία έγραψε ο Ντουάιτ Χάουαρντ σημειώνοντας  με 32 πόντους και μαζεύοντας 30 ριμπάουντ, στη νίκη με 111-105 των Χορνετς επί των Νετς στο Μπρούκλιν. Εγινε ο πρώτος παίκτης μετά από οκτώ  χρόνια και τον Κέβιν Λοβ (ως παίκτης των Τίμπεργουλβς τότε), που κατάφερε να τελειώσει αγώνα με περισσότερους από 30 πόντους και περισσότερα από 30 ριμπάουντ. Το ρεκόρ έχει ο Ουίλτ Τσάμπερλέιν ο οποίος είχε περισσότερους από 30 πόντους και ριμπάουντ σε 124 παιχνίδια. 
 Μαγικός ΛεΜπρόν οδήγησε τους Καβαλίερς σε νίκη με 132-129 απέναντι στους Ράπτορς. Ο «βασιλιάς» έφτασε σε double double, με 35 πόντους και 17 ασίστ, ενώ για την ομάδα του Τορόντο, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λόουρι με 24 πόντους. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)