to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αφήνουν τους αγενέστατους γιωταχήδες ατιμώρητους...

Όπως όλοι βλέπετε στην φωτογραφία από το blog enikos, γύρω στις 20.30 απόψε αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν μια Mercedes στην οδό Χαριλάου Τρικούπη κοντά στη γωνία με την οδό Ναυαρίνου (Σκουφά) στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.


Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα στεναχωρήσω πολλούς με την άποψη που εν συντομία θα αναπτύξω στις επόμενες γραμμές.

Η φωτιά υποτίθεται ότι ήταν ένα μήνυμα του... βίαιου κινήματος υπέρ των πολιτικών κρατουμένων και κατά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα των φυλακισμένων.

Δεν συμφωνώ με αυτές τις πρακτικές, ειδικά όταν οι νέοι υπουργοί Παρασκευόπουλος και Πανούσης κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναφέρουν τους κανόνες δικαίου στη χώρα και να σταματήσουν επιτέλους την κρατική αυθαιρεσία και τις ως τώρα δολοφονικές πρακτικές των φασιστικών δυνάμεων των ΜΑΤ, Δέλτα, κ.λπ στη γειτονιά μου (Εξάρχεια).

Ήθελα ωστόσο να... συγχαρώ τους αντιεξουσιαστες, αυθεντικούς ή όχι, διότι με την ενέργειά τους φέρνουν στο προσκήνιο ένα υποτιμημένο ζήτημα της καθημερινότητάς μας. Ότι δηλαδή πολλές χιλιάδες αντικοινωνικοί συμπολίτες μας καθημερινά παρκάρουν παράνομα σε χιλιάδες δρόμους, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δυσκολεύοντας ή και απαγορεύοντας την ελεύθερη και γρήγορη μετακίνηση των μαζικών, των άλλων ιδιωτικών μέσων μεταφοράς και των πεζών με ή χωρίς κινητικά προβλήματα.

Με λίγα λόγια: Θα απαντήσει η ανίκανη και γελοία αστυνομία και η Τροχαία, αλλά και οι δημαρχαίοι γιατί αφήνουν τους αγενέστατους γιωταχήδες ατιμώρητους να παρκάρουν όπου να 'ναι και να καταστρέφουν τη ζωή της πόλης;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)