to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:38 | 11.12.2013

Κοινωνία

"Αφήνουμε ξανά τους μαθητές μας στον αέρα, όπως και τις ζωές μας"

Το κείμενο που ακολουθεί μας έστειλαν στο e-mail μας η Ελένη Μαρβάκη, νηπιοβρεφοκόμος και η Μ. Χρήστου, αισθητικός


Πριν από λίγη ώρα, εμείς οι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ, οι οποίοι είχαμε κερδίσει τα πρώτα ασφαλιστικά και είχαμε γυρίσει στα ρημαγμένα σχολεία μας, πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενημερωθηκαμε οτι ΧΑΣΑΜΕ τα οριστικά ασφαλιστικά και ξαναγυρνάμε σπίτια μας, αφήνοντας ξανά τους μαθητές μας στον αέρα, όπως ακριβώς και τις ζωές μας...Μετά τον βιασμό του καλοκαιριού, μετά τον εμπαιγμό της υποτιθέμενης τακτοποίησης μας σε άλλες θέσεις, μετά την απίστευτη μεροληψία σε βάρος των μαθητών της Τεχνικής Εκπαίδευσης, μετά τις εκατοντάδες χαμένες ώρες στα σχολεία, πιστέψαμε οτι κάποιοι ήταν πάνω απ όλα άνθρωποι και μας δικαιώσανε.Τι μεγάλο λάθος......δεν τρέφαμε αυταπάτες οτι θα ανατρεπόταν όλη αυτή η αδικία,αλλά ελπίζαμε τουλάχιστον να αφήνανε να τελειώσει η σχολική χρονιά και να μην μπουνε ξανά σε περιπέτειες τα κακόμοιρα παιδιά μας.Η νίκη μας κράτησε μόνο 4 εβδομάδες....Επιστρέψαμε,-όσοι επιστρέψαμε - σε σχολεία -φαντάσματα, άδεια από συναδέλφους,άδεια από γέλια και ζωή. Με παιδιά έρμαια της βούλησης κάποιων που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται πολιτικοί! Κι εκεί που σε κάποιες ειδικότητες άρχισε να μπαίνει μια σειρά,-λαχανιάζοντας για να καλυφθεί η χαμένη διδακτική ύλη-ενώ σε κάποιες άλλες δεν διδάχτηκε ούτε μία ώρα λόγω έλλειψης καθηγητών-, οι "κύριοι" αυτοί ,ξαναδείξανε το πραγματικό τους πρόσωπο,αυτό το γνώριμο του καλοκαιριού.....αδίστακτο κι ανελέητο, γεμάτο έπαρση και μίσος ταξικό.Ενα μίσος απροκάλυπτο πια, με θύματα τα παιδιά των ασθενέστερων ,φτωχών οικογενειών για αρχή. Παιδιά που για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά θα μείνουν μετέωρα μη γνωρίζοντας αν θα πάρουν καν Απολυτήριο φέτος.(για Πανελλαδικές βέβαια δεν το συζητάμε...)

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όσους είναι ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ να ενημερωθούν και να σταθούν στο πλάι αυτών των παιδιών. Να μαθευτεί επιτέλους η αλήθεια!

Να παλέψουμε όλοι μαζί για το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Παιδεία ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ!

Ας μη γίνουμε όλοι συνένοχοι σ αυτό το Εγκλημα. Ας μην αφήσουμε να συνεχίζονται τα σαρδόνια και λαίμαργα χαμόγελα των Σχολαρχών και των φίλων τους!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Σας ευχαριστούμε

Μαρβάκη Ε.ΠΕ1833,Νηπιοβρεφοκόμος

Χρήστου Μ. ΠΕ1804, Αισθητικός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)