to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:07 | 23.05.2014

Πολιτική

Αφιέρωμα του Left.gr στους αγαπημένους του υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Επειδή υποθέτουμε πως αρκετοί από τους αναγνώστες μας θα επιλέξουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ την Κυριακή, φροντίσαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες.


Γνωρίζουμε ότι ο περιορισμός των 4 σταυρών θα αδικήσει κάποιους από τους άξιους συνδιεκδηκητές μιας θέσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οπότε σας προτρέπουμε να τους σταυρώσετε όλους!

  1. Αμυράς Γιώργος

      Ο Γιώργος Αμυράς αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι δεν υπάρχουν απολίτικοι, παρά μόνο δεξιοί που ντρέπονται να το παραδεχθούν.

      1. Γιαννόπαπα – Κατριβάνου Χριστίνα

      Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα είναι πολίτης του Διαστήματος!

      1. Δαββέτας Δημοσθένης

      Ο Δημοσθένης Δαββέτας είναι διορισμένος από τον Α. Σαμαρά σε έμμισθη θέση «ειδικού συμβούλου στο Γραφείο Στρατηγικού σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης», παρά το ότι είναι κάτοικος εξωτερικού. Αξέχαστη η επιτυχία του στο 54ο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου προκάλεσε τις επευφημίες του κοινού.

      1. Δημοσχάκης Αναστάσιος

      Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης ήταν Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας την περίοδο της περίφημης «ζαρντινιέρας» που επιτέθηκε στον φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου, το 2006 στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση για την οποία είχε δηλώσει πως «Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία της Αστυνομίας ήταν παροιμιώδης».

      1. Ζαγοράκης Θεόδωρος

      Ο Θοδωρής Ζαγοράκης γεννήθηκε στην Καβάλα. Η υποψηφιότητά του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από 6 συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και εκκρεμεί εναντίον του ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και απιστία.

    1. Ζαφειρόπουλος Γρηγόρης

    Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είναι πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, επίσης ελεύθερος μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης. Διώκεται για σκάνδαλο στον δήμο του που ερευνά το ΣΔΟΕ και αφορά υφαρπαγή κονδυλίων που προορίζονταν για καθαρισμό καταυλισμών ρομά.

    1. Δρ. Καρακωστάνογλου Βενιαμίν

    Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου ειναι πρώην πρόεδρος της «ομάδας 21» Μακεδονίας-Θράκης. Από τους ”hardliners” του Μακεδονικού που ήθελε βέτο ακόμα και στην ονομασία FYROM.

    1. Κεφαλογιάννης Μανώλης

    Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι βουλευτής Ηρακλείου και πρώην γραμματέας της ΝΔ. Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου είναι ένας πρώην (;) χουντικός, ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος που ως γραμματέας του διορισμένου φοιτητικού συλλόγου στις 21/4/1969, την 2η επέτειο της χούντας ευχόταν τα καλύτερα στην επανάσταση.

    1. Κράτσα Ρόδη

    Η Ρόδη Κράτσα είναι ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διακρίθηκε ως μία εκ των ευρωβουλευτών με την χαμηλότερη βαθμολογία σε θέματα net neutrality.

    1. Κύρτσος Γεώργιος

    Ο Γιώργος Κύρτσος είναι δημοσιογράφος και εκδότης. Έχει χαρακτηρίσει τον Γ. Καρατζαφέρη «ηγέτη που πρόσφερε πολλά στη χώρα». Για τον Α. Σαμαρά έχει δηλώσει πως «Έχουμε να κάνουμε με μια μεθοδευμένη πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος που δεν έχει όμοιά της στην ιστορία της προκλητικά ασυνεπούς πολιτικής τάξης», ενώ έχει χαρακτηρίσει το πρωτογενές πλεόνασμα «ουσιαστικά ανύπαρκτο, που αξιοποιείται για να αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα πολιτική μυθολογία». Τέλος, έχει δηλώσει πως «ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος εκφράζουν την απόλυτη εξάρτηση από τη διαπλοκή και παίρνουν αποφάσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

    1. Μουσουρούλης Κωνσταντίνος

    Ο Κωστής Μουσουρούλης είναι βουλευτής Χίου και πρώην υπουργός Ναυτιλίας. Μετά την υπουργοποίησή του ξέχασε άνεργους, λουκέτα και αυτοκτονίες.

    1. Πικρού-Μωραϊτάκη Ελευθερία (Ρίτα)

    Η Ρίτα Πικρού προτείνει «διαγραφή όλων των χρεών όσων δεν έχουν περιουσία και όσων δεν μπορούν αντικειμενικά να πληρώσουν». Μάλλον πρόκειται για πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ, μην την προτιμήσετε.

    1. Ράγιου-Μεντζελοπούλου Νατάσα

    Η Νατάσα Ράγιου είναι δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής. Θεωρήθηκε ηθική αυτουργός της αυτοκτονίας ενός ανθρώπου ο οποίος είχε κατηγορηθεί μέσα από εκπομπή της τη δεκαετία του ‘90 ότι βίαζε την κόρη του (υπόθεση για την οποία ο Αντ1 είχε πληρώσει αρκετά εκατομμύρια στο ΕΣΡ). Έχει καταδικαστεί για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

    1. Ράπτη Ζωή

    Η Ζωή Ράπτη είναι πρώην σύζυγος του Μάκη Βορίδη, με κουμπάρο τον Κάρλ Λάνγκ, γνωστό ακροδεξιό και στέλεχος τότε του Γαλλικού «Εθνικού Μετώπου».

    1. Σπυράκη Μαρία

    Η Μαρία Σπυράκη είναι η υποψήφια του #megamou στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Έχει παραδεχθεί ότι για “το καλό της χώρας” απέκρυψε πληροφορίες που θα μπορούσαν να ζημιώσουν την Κυβέρνηση.

    1. Στεφανάδης Χριστόδουλος

    Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης είναι Καθηγητής καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Διοικητής της καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου, όπου η εισαγωγή στην εφημερία με ραντεβού, καθώς και η αδικαιολόγητη παράταση νοσηλείας ασθενών που δεν το είχαν ανάγκη, καλά κρατούν.

    1. Τζαβέλα Φερονίκη (Νίκη)

    Η Νίκη Τζαβέλα είναι Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ. Έχει περάσει στο πάνθεον του πατριωτισμού με τη δήλωσή «Ας καεί η Ελλάδα αν είναι να υπάρξει μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη». Στέλεχος της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», που ίδρυσε ο ακραίος ρατσιστής Nigel Farage. Στην ευρωβουλή έχει προσλάβει ως βοηθό της τον γιο του έτερου ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκου Σαλαβράκου. Λογικό, αφού ο κύριος Σαλαβράκος έχει προσλάβει την κόρη της Νίκης Τζαβέλλα ως βοηθό του. Έτσι ξεπερνιέται ο κανονισμός του ευρωκοινοβουλίου που απαγορεύει σε ευρωβουλευτές να προσλαμβάνουν συγγενείς 1ου βαθμού. Επίσης, έχει προσλάβει και την Φαιναρέτη Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη και αδερφή του Θάνου. Τέλος, είναι από τους ευρωβουλευτές με τη χαμηλότερη βαθμολογία σε θέματα ελευθερίας διαδικτύου, η μόνη ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ της ACTA και ένθερμη υποστηρίκτρια της καταστροφικής για το περιβάλλον εξόρυξης φυσικού αερίου από σχιστολιθικά πετρώματα με τη μέθοδο του Fracking.

    1. Τομαή – Κωνσταντοπούλου Φωτεινή

    Η Φωτεινή Τομαή είναι διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών, καταδικασμένη για λογοκλοπή.

    1. Χολέβας Κωνσταντίνος

    Ο Κώστας Χολέβας είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εκκλησία» και στέλεχος του “Δικτύου21”. Η πλούσια αρθρογραφία του περιλαμβάνει αναφορές σε θαύματα, αναπαραγωγή μύθων, όπως ότι η εκμάθηση αρχαίων Ελληνικών θεραπεύει τη δυσλεξία, και άλλα ωραία.

    Και μία sos υπενθύμιση: Αν επιθυμείτε περισσότερη σταθερότητα αλά Σαμαράς, μην ξεχάσετε στο φάκελο, εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, να βάλετε και το ψηφοδέλτιο της "Ελιάς". Το Left.gr σας εύχεται καλό βόλι! 

    2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
    § Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)