to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:40 | 17.11.2022

Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του και για όλα φταίει ο... Αλέξης Τσίπρας

Άθλια υπονοούμενα κατά του Αλέξη Τσίπρα μετά τα τρικάκια που πέταξε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι του - Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και απαντά στα υπονοούμενα


Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε απόψε το βράδυ στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα, μέλη του οποίου πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του.

Η αφορμή φαίνεται πως ήταν τα σόου του Αδ. Γεωργιάδη στα σούπερ μάρκετ. «Η φτώχεια δεν σταματά με επικοινωνιακά κόλπα» έγραφαν μεταξύ άλλων τα τρικάκια.

Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν έγινε γύρω στις 21.00.

Το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter, την οποία συνόδευσε με σχετικές φωτογραφίες, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει άθλια υπονοούμενα κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Το σχόλιο του κ. Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Twitter» ήταν το εξής:

«Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..»

Την επίθεση καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με την παρακάτω δήλωση:

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, 'Αδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Α. Γεωργιάδη.

Όσο για τα χυδαία σχόλιά του για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του, τον ενημερώνουμε ότι δεν είναι ενοχλητικός, καθώς σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που τον παρακολουθούσε, κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)