to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:45 | 23.08.2022

Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ θα καταστραφούν

Τους ευσεβείς πόθους της ΝΔ άρθρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του προέδρου του, καθώς ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν διατίθεται να είναι «δωρητής σώματος» για τους σχεδιασμούς του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη δεν είναι μόνο άχρηστο αλλά και επικίνδυνο.


Εμφανώς ενοχλημένος εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για ταύτιση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών και στην πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής όπου θα διερευνηθούν και οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέντευξη του υποστήριξε, ότι η «ταύτιση» με τον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει «πολιτική ζημιά» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ότι «στο τέλος θα τους καταστρέψει». Κατά τα άλλα, επανέλαβε όσον αναφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών το αφήγημα του Μαξίμου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, την εποπτεία της οποίας έχει ο ίδιος.

Δυσκολεύεται ο κ. Γεωργιάδης να αντιληφθεί συγκλίσεις σε μείζονα πολιτειακά ζητήματα όπως το πρωτοφανές σκάνδαλο των υποκλοπών που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε υπό τη καθοδήγηση του επιτελικού Μεγάρου Μαξίμου. 

Άλλωστε ο κ. Γεωργιάδης άλλοτε υβριστής του Κ. Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας έχει μάθει πως στη πολιτική συγκλίσεις και συνεργασίες γίνονται μόνο στη βάση συμφερόντων. Έτσι έβλεπαν για χρόνια άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως έναν εταίρο που αναγκαστικά θα ταυτιστεί με τις επιλογές της ΝΔ λόγω της διακυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και την εμπλοκή κορυφαίων στελεχών του στο σκάνδαλο Novartis.

Ένα ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Ανδρουλάκη ή θα πρέπει να δηλώσει την υποτέλεια του στο καθεστώς Μητσοτάκη ή δε πρέπει να υπάρχει και αυτή τη πεποίθηση βρήκε στόμα να εκφραστεί. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και σύσσωμη η ΝΔ καθυβρίζει επί χρόνια την απλή αναλογική, μάλλον γιατί στερεύει από υποψήφιους εταίρους στην απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει την εξουσία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)