to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Άδωνις, αντικομμουνισμός και ξερό... νησί

Ο Άδωνις σε ρόλο Αρχάγγελου της Δεξιάς και του Αντικομμουνισμού υπερασπίζεται μέχρι και τα ξερονήσια!


Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο live chat με τους αναγνώστες του News247 δήλωσε υπερήφανα δεξιός και αντικομμουνιστής, ισχυριζόμενος μάλιστα πως μπροστά στα γκούλαγκ τα ξερονήσια μοιάζουν με Χίλτον (!)

“Φυσικά και είμαι αντικομμουνιστής, αφού πιστεύω στην ελευθερία και στη δημοκρατία. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στη δικτατορία του προλεταριάτου και εχθρεύονται τη δημοκρατία. Αλλά αυτή είναι και η βασική μας διαφορά. Εμείς και σεβόμαστε τη δική τους γνώμη και εξασφαλίζουμε την ελευθερία του λόγου και για αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Για αυτό είμαστε δεξιοί. Οπως βλεπετε στο δικό μας πολίτευμα το ΚΚΕ μπορεί να είναι στη Βουλή και ας αμφισβητεί το Σύνταγμα. Αν κυβερνούσαν όμως οι κομμουνιστές, όπως έκαναν όπου κυβέρνησαν, εμάς οχι στη Βουλή δε θα μας είχαν, αλλά μάλλον θα ήμασταν στα γκουλαγκ μπροστά στα οποια τα ξερονήσια μοιάζουν με το Χίλτον”, είπε ειδικότερα απαντώντας στο ερώτημα εάν εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και μετά πρωθυπουργός θα ανοίξει τα ξερονήσια και εάν θα είναι πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες ή μονο για τους αντικομμουνιστές.

Δυο μικρά σχόλια:

  • Μάλλον ο κύριος Γεωργιάδης δεν έχει πληροφορηθεί ότι η Αριστερά έχει αποκηρύξει τα γκούλαγκ, ενώ ο ίδιος γίνεται απολογητής των τόπων εξορίας. Έχουμε στη διάθεσή μας... tablet με φωτογραφίες από τα κολαστήρια της αριστεράς και μαρτυρίες από ξερονήσια να τους στείλουμε... Περιέχει επίσης πλήθος αριστερών αναλύσεων κατά των πρακτικών των γκούλαγκ, για να μαθαίνει και τις θέσεις της Αριστεράς πριν προσπαθήσει με ανιστόρητες ακρότητες να υπερασπιστεί το προφίλ του ως καραδεξιού!
  • Αναρωτήθηκε ο Αρχάγγελος της Δεξιάς και του Αντικομμουνισμού, τι θα γινόταν άραγε, αν κάποιος αριστερός χαρακτήριζε τα γκούλαγκ... Ιντερκοντινένταλ σε σύγκριση με τα ξερονήσια; Μαύρο (κατάμαυρο και δεξιό) φίδι θα τον δάγκωνε...
    Ευτυχώς, όμως, για την Αριστερά της ελευθερίας, του σεβασμού στα δικαιώματα και τη δημοκρατία, κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)