to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Άδωνι συγγνώμη, είπα λάθος γνώμη

Όταν φτάνουμε οι λαμπεροί, οι σκοτεινοί, οι ακρινοί, και οι παρακατιανοί, να παίζουν σχεδόν ξύλο για τα μάτια του Άδωνι, ή πολύ χειρότερα του Πολάκη, τότε η χειμαζόμενη κοινωνία λαμβάνει λάθος τηλεοπτικά μηνύματα


Είπε ο λαμπερός Μπογδάνος του ΣΚΑΪ μια ύποπτη κουβέντα, που έδειχνε να εξομοιώνει τον Άδωνι με τον Πολάκη. Και έγινε ο σκοτεινός του ΣΚΑΪ Πορτοσάλτε απειλητικός για την απρεπή απόπειρα. Με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε όλοι από τις συνέπειες μιας ούτως ειπείν πυρηνικής έκρηξης με επίκεντρο το Φάληρο.

Κίνδυνος που γίνεται κατανοητός, αν λάβουμε υπόψη ότι ο μεν Μπογδάνος χαρακτήρισε τους δυο πολιτικούς «πυρηνικά όπλα των παρατάξεών τους», ο δε Πορτοσάλτε απασφάλισε μπροστά σε τέτοια πρόκληση, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα πρόθυρα του “μπαμ”. Τι είπες, ρε, θα μπορούσε να είναι η σύνοψη της πυρηνικής του αντίδρασης.

Δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, θα πεις, τι λένε οι λαμπεροί, οι σκοτεινοί, οι πρωινοί, ή οι νυχτερινοί, του συγκεκριμένου σταθμού. Και πραγματικά δεν έχει. Από την άλλη, όμως, αυτή η νευρικότητα σε ανώτερους παράγοντες της κατά Κυριάκο ενημέρωσής μας δεν είναι και καλό σημάδι για τους μεγάλους στόχους που υπηρετούν.

Νευράκια ο Κικίλιας, νευράκια ο Βορίδης, νευράκια ο Χατζηδάκης, νευράκια ακόμα κι ο ίδιος ο αρχηγός. Και να που φτάσαμε σε νευράκια όχι μόνο των στρατηγών και των επιτελείων, αλλά και των διοικητών των μεγάλων μονάδων. Όχι μόνο εκείνων που διατάζουν, αλλά και εκείνων που πυροβολούν στο ψαχνό.

Θα πρέπει να συστήσουμε σε όλους -τυφεκιοφόρους και βαθμοφόρους- ψυχραιμία. Ο εχθρός επιμένει να αντιστέκεται και να αντεπιτίθεται και ο αγών (τους) προμηνύεται μακρός. Όταν φτάνουμε οι λαμπεροί, οι σκοτεινοί, οι ακρινοί, και οι παρακατιανοί, να παίζουν σχεδόν ξύλο για τα μάτια του Άδωνι, ή πολύ χειρότερα του Πολάκη, τότε η χειμαζόμενη κοινωνία λαμβάνει λάθος τηλεοπτικά μηνύματα.

Διότι τι είναι οι εν λόγω προβεβλημένοι τηλεοπτικώς και ενδεδυμένοι ηθικώς την αποστολή της απαλλαγής μας από τους εγχώριους Εσκομπάρ; Ηγέτες, αρχηγοί, αρωγοί, χορηγοί της μεγάλης μάχης. Το άλας της ανάλατης ΠΟΑΣΥ και της ενάλιας ΠΟΕΔΗΝ. Και πείτε μου σας παρακαλώ, εάν το άλας μωρανθεί, εν τίνι αλισθήσεται; Ε;

Ως εκ τούτου, καλούνται οι αυτουργοί της παραλίγο πυρηνικής καταστροφής να κατανοήσουν τις ευθύνες τους. Να ομονοήσουν περί τον Άδωνι, γιατί περί τον Πολάκη δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα εννοήσει το λάθος του ο λαμπερός. Άδωνι, συγγνώμη, είπα λάθος γνώμη...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)