to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:16 | 06.11.2019

Πολιτική

«Άδειασμα» Ντόρας σε Κυρανάκη-Πλεύρη για το ρατσιστικό μπάρμπεκιου: «Δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν» (βίντεο)

Σαφείς αποστάσεις από τις αντιδράσεις των δύο βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι παρείχαν κάλυψη στις ακροδεξιές εκδηλώσεις μίσους, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη


Όπως αναφέρει το newpost.gr, η Ντ. Μπακογιάννη, μιλώντας την Τετάρτη για την ρατσιστική πρωτοβουλία οργάνωσης να καλέσει τους πολίτες σε μάζωξη έξω από τη δομή προσφύγων στα Διαβατά, ανέφερε ότι πρόκειται για ζήτημα ανθρωπιάς, λεβεντιάς και αλληλεγγύης και δήλωσε ότι πιστεύει πως οι νεοδημοκράτες βουλευτές, δεν κατάλαβαν το θέμα για το οποίο μιλούσαν.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής σου ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε συγκεκριμένα στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κ. Κυρανάκης φρόντισε να «ανεβάσει» στη σελίδα του φωτογραφία, με σχόλιο περί διασκέδασής του μετά... χοιρινού, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την κάλυψη που παρείχε, από κοινού με τον Θ. Πλεύρη, στην επικείμενη φιέστα μίσους των ακροδεξιών «Ενωμένων Μακεδόνων»:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)