to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:15 | 02.05.2022

Πολιτική

Άδ. Γεωργιάδης: Ο Στάσσης έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό

«Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ


Την ώρα που οι πολίτες έχουν φτάσει σε πλήρες αδιέξοδο αδυνατώντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και βλέπουν τη διοίκηση της να μοιράζει bonus εκατομμυρίων ευρώ και τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Γιώργο Στάσση να χτίζει υπερπολυτελείς βίλες στην Τζια, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης απεφάνθη ότι «ο ελληνικός λαός είναι πολύ τυχερός που έχει για πρόεδρο της ΔΕΗ τον Γιώργο Στάσση».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ έχει απασχολήσει την επικαιρότητα καθώς εκτός από τον παχυλό μισθό των 360.000 ευρώ το χρόνο από τη ΔΕΗ, αποκαλύφθηκε ότι χτίζει βίλα 759 τμ στη Τζια και αποφάσισε να μοιράσει 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του και στα άλλα golden boys της δημόσιας επιχείρησης.

Τα παραπάνω σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ καθιστούν μεγάλη προσφορά του Γιώργου Στάσση στην ελληνική κοινωνία,  σημειώνοντας μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι «έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό γιατί έκανε την ΔΕΗ ξανά ισχυρό παίκτη».

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Το μόνο πολύ μεγάλο καλό που έκανε ο κ. Στάσσης είναι στην τσέπη του

«Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό»», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας.

Για τον εαυτό του βέβαια όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση Εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και τα αλλά golden boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ», επισημαίνει.

Και καταλήγει: «Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία ».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)