to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9 πράγματα με ανησυχούν ιδιαίτερα σε σχέση με τον COVID19

Η επιμένουσα αριθμητικά αύξηση των διαγνωσμένων κρουσμάτων που δεν εξηγείται μόνο με την είσοδο τουριστών. Μην ξεχνάμε δε πως όσα περισσότερα τεστ γίνονται τόσο βρίσκουμε.



1. Η επιμένουσα αριθμητικά αύξηση των διαγνωσμένων κρουσμάτων που δεν εξηγείται μόνο με την είσοδο τουριστών. Μην ξεχνάμε δε πως όσα περισσότερα τεστ γίνονται τόσο βρίσκουμε.
2. Η μικρή ακόμα, αλλά συνεχής , αύξηση των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ.
3· Η διασπορά σε χώρους διαμονής και νοσηλείας ευάλωτων συνανθρώπων μας, που αυξάνει τα κρούσματα ανάμεσά τους και δυστυχώς οδηγεί σε βαριά νόσηση και απώλειες.
4. Η διασπορά στο υγειονομικό προσωπικό κρίσιμων μονάδων που δεν έχει υπάρξει πρόνοια για να μπορούν να αντικατασταθούν για να μη διακοπεί η λειτουργία τους
5. Η ελλιπής τεκμηρίωση των αποφάσεων για τοπικούς περιορισμούς, που δυσκολεύει τη συναίνεση και πειθάρχηση στα μέτρα.
6. Η διαφαινόμενη ασυνεννοησία ανάμεσα σε κρίσιμους τομείς λήψης αποφάσεων και η μη αναλυτική και επαρκής δημοσιοποίηση ποιοτικών και λεπτομερών στοιχείων.
7. Η απουσία οποιασδήποτε βελτιωτικής παρέμβασης στο σύστημα ΠΦΥ και στη λογική της πρόληψης και πρώιμης αντιμετώπισης και επιλογής των κρουσμάτων.
8. Η συνεχιζόμενη αμεριμνησία ικανού μέρους συμπολιτών μας και η διάδοση θεωριών συνωμοσίας που αμφισβητούν την πραγματικότητα του κινδύνου.
9. Η αίσθηση μου πως η κυβέρνηση φαίνεται να χάνει τον έλεγχο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)