to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:10 | 02.08.2012

πηγή: https://left.gr/98

Κοινωνία

4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή 2/8/2012 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΤΤ, με συγκέντρωση και πορεία στην Τράπεζα Ελλάδος και στη Βουλή των Ελλήνων.


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητάει άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών και με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να ενημερωθεί υπεύθυνα για τις θέσεις τους στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Επίσης αποφάσισε τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας τη Δευτέρα 6/8/2012 (12 – 15.00) και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 8/8/2012.

"Οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πρώτης Τράπεζας στην Ελλάδα και της τρίτης στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιτρέψει", αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά από την Παναττική Γενική Συνέλευση και τις εξελίξεις για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποφάσισε :

1.    4ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ στάση εργασίας την Παρασκευή 3/8/2012 και ώρα 11.00 – 15.00. Συγκέντρωση και πορεία στην Τράπεζα Ελλάδος και στη Βουλή των Ελλήνων.
2.    Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών και με το Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος για να μας ενημερώσουν υπεύθυνα για τις θέσεις τους στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
3.    3ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ στάση εργασίας Δευτέρα 6/8/2012 και ώρα 12 – 15.00, ενημέρωση - συγκέντρωση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών .
4.    24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Απεργία Τετάρτη 8/8/2012. Συγκέντρωση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από όλους τους εργαζόμενους της Ελλάδας.

Οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της πρώτης Τράπεζας στην Ελλάδα και τρίτης στην Ευρώπη σε κεφαλαιακή επάρκεια. 

Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να το επιτρέψει. 

Διαβάστε ακόμη:  Εκπτώσεων συνέχεια: Μετά την ΑΤΕ δρομολογείται η πώληση ΟΠΑΠ - ΤΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)