to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Με τον φακό του left: Η γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως για τα 40 χρόνια του ελληνικού χάντμπολ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία πρωτομαγιάς), σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ..


Μια μοναδική εμπειρία έζησαν σήμερα στο Πεδίο του Άρεως γονείς και παιδιά στη μεγάλη γιορτή, με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…», που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων, από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ το 1977 ως σήμερα. Η εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή παιδιών, εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «BeActive».

Συγκεκριμένα, από τις 11 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα, οργανισμούς καθώς και προσφυγικές δομές, έπαιξαν χάντμπολ στο πλαίσιο αγώνων μεταξύ γονιών και παιδιών, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, προπονητών, κ.ά. Παράλληλα διασκέδασαν με τις πρωτότυπες εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση, πέρα από αθλητικό και ψυχαγωγικό, είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης για προσφυγικές και κοινωνικές δομές, που έχει ιδρύσει, με τη ΓΓ Εμπορίου, η Περιφέρεια Αττικής.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Ήταν μια εκδήλωση που εντάσσεται στην αλυσίδα εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με άλλους φορείς, προκειμένου να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες με αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Φωτογραφία του χρήστη left.gr.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)