to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:01 | 21.12.2020

Πολιτική

Διαδικτυακή εκδήλωση για το Σχέδιο Πισσαρίδη, τα αποτυπώματά του στον Προϋπολογισμό 2021 και την αριστερή εναλλακτική πρόταση (βίντεο)

Η διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Δυτικής Αθήνας, με ομιλητές τον Γ. Δραγασάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και θέμα: «Σχέδιο Πισσαρίδη: Το αποτύπωμά του στον Προϋπολογισμό 2021 και η αριστερή εναλλακτική πρόταση».


Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Δυτικής Αθήνας

Το σχέδιο Πισσαρίδη είναι η ωμή γλώσσα της εξουσίας. Είναι το ιδεολογικό πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής. Υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα γιατί αυτή είναι η ζωή, γιατί δεν το επιτρέπουν οι χρηματαγορές, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτικό παράδειγμα παγκοσμίως – όλα αυτά τα ακούμε εκατοντάδες χρόνια. Το μήνυμα τους είναι: καθίστε στα αυγά σας. Μην διακινδυνεύετε τίποτα. Μην ψάχνετε για ριζοσπαστικές λύσεις. Η προοπτική τους είναι η Στρατηγική της Επιβίωσης. Να βρεις μόνος σου μια δουλειά. Να κάνεις ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου.

Εμείς δεν δεχόμαστε ότι το σύστημα δεν αλλάζει, δεν πιστεύουμε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν θεσμοί υπέρ της ισότητας. Στο κέντρο της πολιτικής μας θα είναι πάντα η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η ελευθερία, η αλληλεγγύη. Στόχος μας  να σχηματίσουμε μια πολιτική πλειοψηφία που θα αμφισβητήσει τη στρατηγική της επιβίωσης και την ωμή γλώσσα της εξουσίας και θα αλλάξει σελίδα στη χώρα με ένα εναλλακτικό, προοδευτικό σχέδιο βιωσιμότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ομιλητές:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

πρ. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

πρ. Υπουργός Οικονομικών, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
και συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ στο Facebook και το Left.gr. Οι προσκεκλημένοι θα δέχονται ερωτήσεις μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)