to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:37 | 19.05.2015

Κοινωνία

20/5: Κάλεσμα ενάντια στους πλειστηριασμούς στο ειρηνοδικείο Νίκαιας

Ο συντονισμός μας απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης σε φορείς συλλογικότητες, οργανώσεις, κινήματα και πολίτες της περιοχής μας, για την αυριανή ''καθιερωμένη κινητοποίηση μας'' στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.


Το κάλεσμα αυτό παίρνει ''ιδιαίτερη μορφή'', αφού στοχεύει πλέον σε δύο μέτωπα.

Το ένα είναι αυτό του βασικού μας στόχου και προσανατολισμού, η αποτροπή δηλαδή των πλειστηριασμών που εκτελούνται κάθε Τετάρτη και που εκποιούν δημεύουν και σπρώχνουν στην απόγνωση και την απόλυτη εξαθλίωση τους συμπολίτες μας που βιώνουν την αναλγησία και τα αποτελέσματα της βαρβαρότητας των μνημονιακών πολιτικών και των αποτελεσμάτων τους ''μέσα στο κοινωνικό ιστό που διαλύεται καθημερινά'' ολο και περισσότερο.

Το δεύτερο, είναι οτι δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να ''δώσουμε έδαφος για να καλλιεργηθεί'' ο φασισμός και μέσα στους χώρους των ειρηνοδικείων, μετά και την...''προειδοποιητική βολή'' της ναζιστικής συμμορίας της ΧΑ, την περασμένη Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Πειραιά.

Καλούμε λοιπόν όλους οσους δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, σε παράσταση Αλληληλεγγύης και νσε μαζική συμμετοχή στο ειρηνοδικείο Νίκαιας αύριο Τετάρτη 20/5/2015 στις 3.30 μμ. και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα,  για να δώσουμε διπλή απάντηση, τόσο προς τη πολιτεία οτι θα είμαστε παρόντες όπου και όποτε παραβιάζεται το Δίκαιο και το ηθικό, κόντρα σε ''θεσμούς κανόνες και νόμους'' που μας έφτασαν μέχρις εδώ, οσο και προς τους ''βιαστές της Δημοκρατίας'' που απο την περασμένη Τετάρτη στον Πειραιά, ''φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν'' οτι ο φασισμός, ο ναζισμός και το παρακράτος  ζούν ανάμεσά μας και δεν προτίθενται να παραδώσουν τα όπλα''.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)