to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:48 | 04.10.2018

Αθλητισμός

20 ημέρες προθεσμία στον Ρονάλντο για τον βιασμό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε χθες κατηγορηματικά τον ισχυρισμό βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα.


 «Σίγουρα αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Θεωρώ τον βιασμό ένα αδίστακτο έγκλημα, σε αντίθεση με ό, τι είμαι και πιστεύω. Δεν θα τροφοδοτήσω το θέαμα των μέσων ενημέρωσης. Θα περιμένω με ανυπομονησία την έκβαση οποιωνδήποτε ερευνών και διαδικασιών», έγραψε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους στο Twitter.

 Μια έκδοση εντελώς αντίθετη με το πρώην μοντέλο, που τον κατηγορεί ότι είχε εξαναγκάσει το σεξ χωρίς την συγκατάθεσή του το καλοκαίρι του 2009, ημέρες πριν πάει  από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

 Χθες το απόγευμα της στη Λισαβόνα, η δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας σε συνέντευξη Τύπου  ανακοίνωσε  ότι η Μαγιόργκα «προσπάθησε να αυτοκτονήσει» και πάσχει από «μετατραυματική διαταραχή άγχους», υποστηρίζοντας ότι ο Ρονάλντο θα έχει «20 ημέρες για να απαντήσει στην κατηγορία».
 
 H Λέσλι Στοβάλ, δικηγόρος που εκπροσωπεί το φερόμενο ως θύμα είπε εξακολουθούν να έχουν στην κατοχή «DNA και αποδεικτικά στοιχεία» και τα έγγραφα από Football Leaks που αποδεικνύουν την καταβολή των 320.000 ευρώ για την Κάθριν Μαγιόργκα για να εξασφαλιστεί η σιωπή της το 2009.
 
 Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει παραδεχθεί αυτή την εβδομάδα ότι θα ανοίξει ξανά την ποινική έρευνα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την υποβολή καταγγελίας σε ένα από τα δικαστήρια της Νεβάδα.

 Σε συνέντευξή της στο Der Spiegel, η Μαγιόργκα μίλησε  αναλυτικά για το συμβάν στο ξενοδοχείο Palms Casino Resort: η πρόσκληση να μπει στο τζακούζι, η πρώτη άρνηση «για να μην καταστρέψει το φόρεμα» και μια σειρά από γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από εκεί στο σημείο όπου, σύμφωνα αυτήν ο Ρονάλντο την ανάγκασε σε σεξ «επτά λεπτά και χωρίς προστασία.»

 «Στο τέλος μου ζήτησε συγγνώμη και είπε: είμαι 99 τοις εκατό καλό αγόρι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο 1 τοις εκατό».
 
 Εκτός από την ανάρτηση στο Twitter, ο Ρόναλντο ανέβασε βίντεο στο Instagram για διαψεύδοντας: «Θέλουν να προάγουν τον εαυτό τους εις βάρος του ονόματός μου. Είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)