to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:32 | 02.04.2022

Κοινωνία

16χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της στη Ρόδο

Εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου ενημέρωσε την υποδιεύθυντρια πως η μαθήτρια της αποκάλυψε πως βιάστηκε από τον βιολογικό της πατέρα


Νέα υπόθεση βιασμού 16χρονης από τον πατέρα της απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατόπιν παραγγελίας για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Προηγήθηκε η έκδοση διάταξης του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για την απομάκρυνση της ανήλικης από την οικία της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση της μεταξύ υπαιτίου και θύματος επικοινωνίας

Σύμφωνα με τη dimokratiki, κρίθηκε ότι η ανήλικη που διανύει την ευαίσθητη εφηβική ηλικία, επειδή οι γονείς της δεν μπορούν να την προστατεύσουν, πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από το οικογενειακό της περιβάλλον λόγω των ακατάλληλων συνθηκών διαβίωσης και διατάχθηκε η προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον και συγκεκριμένα στην οικία συγγενικού της προσώπου.

Η υπόθεση κινήθηκε την 31η Μαρτίου 2022 μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της πόλεως Ρόδου για την κακοποίηση της 16χρονης. Μια μέρα νωρίτερα εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου παρουσιάστηκε ενώπιον της υποδιεύθυντριας και ενημέρωσε πως η μαθήτρια της απεκάλυψε πως βιάστηκε από τον βιολογικό της πατέρα προ 10ημέρου.

Η μαθήτρια ακολούθως φέρεται, κλαίγοντας, να επανέλαβε την καταγγελία της αυτή και στην υποδιευθύντρια λέγοντας της μάλιστα πως δεν θέλει να ξαναπάει στην οικία της.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενεργεί, όπως προαναφέρθηκε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση της ίδιας παρουσία παιδοψυχολόγου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)