to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 28.04.2021

Πολιτική

15 χιλιάδες ευρώ το ένα! - «Λαγουδάκια από χρυσό» από την Περιφέρεια Αττικής

«Με λαγουδάκια στόλισε την Αθήνα ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας κ. Πατούλης. Προσπερνώντας την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη αισθητική του πράγματος, που δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική παράδοση αυτών των ημερών, είναι σαφές ότι η υπόθεση αποτελεί ένα ακόμη καραμπινάτο σκάνδαλο του κ. Πατούλη», τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο Κ. Ζαχαριάδης και ο Μιλτ. Χατζηγιαννάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Στην κοινή δήλωση του Κ. Ζαχαριάδη, τομεάρχη Εσωτερικών, και Μιλτ. Χατζηγιαννάκη, αναπλ. Τομεάρχη  Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση, τονίζεται:

Με λαγουδάκια  στόλισε την Αθήνα ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας κ. Πατούλης. Προσπερνώντας την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη αισθητική του πράγματος, που δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική  παράδοση αυτών των ημερών, είναι σαφές ότι η υπόθεση αποτελεί ένα ακόμη καραμπινάτο σκάνδαλο του κ. Πατούλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, τα περίφημα «λαγουδάκια» του κ. Πατούλη, μέσα από μέσα από φωτογραφική διαδικασία – εξπρές, κόστισαν  15 χιλιάδες ευρώ το ένα (χωρίς ΦΠΑ)!

Με λίγα λόγια όσο  κοστίζει ένα αυτοκίνητο που ίσως καταφέρ​ει να  αγοράσει μια μέση ελληνική οικογένεια, μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και επώδυνων οικονομιών! Κόστος 73.408ευρώ.  Συγκεκριμένα, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε μία εταιρεία και έδωσε έκπτωση 1%, κατοχυρώθηκε η προμήθεια τεσσάρων «επιδαπέδιων διακοσμητικών παραστάσεων με τρισδιάστατα λαγουδάκια, αυγά και κοτοπουλάκια» και με φωτεινές επιγραφές με την υπογραφή της Περιφέρειας Αττικής.

Η λέξη ντροπή  πλέον έχει χάσει το νόημα της για τα κατορθώματα του κ. Πατούλη. Σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον τους και στενάζουν οικονομικά, ο Περιφερειάρχης Αττικής διαμοιράζει τα χρήματα του ελληνικού λαού σε φίλους και κολλητούς.

Άραγε  υπάρχει διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης και  η οποία να μην αποτελεί σκάνδαλο; Άραγε ως πότε θα τον καλύπτουν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βορίδης; Αυτοί δεν είναι που πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη της γαλάζιας παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών;

Εκτός και αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει ήδη να αδειάσει τον κ. Πατούλη και να δώσει το χρίσμα της Περιφέρειας Αττικής την επόμενη φορά, στον προστατευόμενό του κ. Χαρδαλιά. Μετά την τεράστια επιτυχία άλλωστε στην προμήθεια των self test, είναι δεδομένο ότι ο κ. Χαρδαλιάς διαθέτει την επάρκεια για να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής…

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)