to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:54 | 27.03.2015

Πολιτική

Διακαής πόθος: «Παραιτεί» ξανά τον Βαρουφάκη η Bild - Ανυπόστατο το δημοσίευμα λένε κυβερνητικές πηγές

Ξαναζεσταίνει τη σούπα της «παραίτησης» του Έλληνα υπουργού Οικονομικών η κίτρινη γερμανική εφημερία αναφέροντας ότι επίκειται αποχώρησή του από την κυβέρνηση


Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης ΒΑρουφάκης δεν σχεδιάζει να παραιτηθεί, δήλωσαν την Παρασκευή δύο αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης, διαψεύδοντας νέο σχετικό δημοσίευμα στην γερμανική εφημερίδα Bild (δείτε παρακάτω). "Δεν ισχύει τίποτε από αυτά, ούτε κατά διάνοια", δήλωσε στο Reuters το ένα από τα δύο κυβερνητικά στελέχη. Η online έκδοση της Bild ανέφερε την Παρασκευή, επικαλούμενη πηγή της ελληνικής κυβέρνησης, ότι είναι θέμα χρόνου να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι η απόφαση είναι ειλημμένη.

 
 
Αναλυτικά:

Σε απόλυτα ειρωνικό ύφος η κίτρινη εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες πως προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει.

«Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει», γράφει η εφημερίδα.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται την ελληνικήε φημερίδα Κόντρα η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της: «Οι άδικες επιθέσεις εναντίον του Βαρουφάκη θα συνεχιστούν. Για να ηρεμήσει την κατάσταση σκέφτεται τώρα ακόμα και την παραίτηση». 

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πόσο κακές είναι οι σχέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε και επικαλείται κυβερνητική πηγή η οποία ανέφερε: «Είναι θέμα χρόνου ο Βαρουφάκης να αποχωρήσει. Αυτό έχει τελειώσει. Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ και την Γερμανία».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)