to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ομοφωνία στη Super League ενάντια στη βία

Ομόφωνη απόφαση για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων καταπολέμησης της βίας έλαβαν οι παράγοντες της Super League, που βρέθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για να συζητήσουν επί των προτάσεων του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παράγοντες των ομάδων συμφώνησαν σε αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση επεισοδίων, με την... ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα επαναξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. 

«Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσουμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε πως θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες», ανέφερε εξερχόμενος από τα γραφεία του συνεταιρισμού o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως έκανε πρόταση για συγκεκριμένα μέτρα κατά της βίας κι αυτά έγιναν ομόφωνα δεκτά από τα υπόλοιπα μέλη. 

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένoι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», ανέφερε παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του προέδρου της Super League. 

Σημαντικό ήταν ωστόσο και το γεγονός ότι η συνεδρίαση ήταν ήρεμη, χωρίς επεισόδια και αντεγκλήσεις, την ώρα που η αστυνομία είχε κάνει έντονη την παρουσία της, μετά τα προηγούμενα γεγονότα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)