to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:30 | 24.01.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτισμός

Η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας (24.1.2014)

.


Θεατρικός Τσάντλερ

Μια επίκαιρη ιστορία του Ρέιμοντ Τσάντλερ «Το ψηλό παράθυρο», σε θεατρική προσαρμογή και σκηνοθεσία Καίτης Σαμαρά, από σήμερα στο Θέατρο Έξω από τα Τείχη (Πανεπιστημίου 2, Ευαγγελίστρια). Τιμές εισιτηρίων: 5, 8 και 10 ευρώ.

Κρητικά και έντεχνα

Ο Χρήστος Δάβρης επιστρέφει στο HolyWood (Λεωφ. Βουλιαγμένης 289) με τραγούδια αγαπημένα από την κρητική παράδοση ώς τη συγχρονη έντεχνη τραγουδοποιία. Μαζί του οι μουσικοί: Άρης Θεργιάκης στη λύρα και Δημήτρης Στεφόπουλος στο βιολί. Απόψε, στις 10.30 μ.μ. Είσοδος 8 ευρώ.

Ντοκιμαντέρ εγκυμοσύνης

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ της Μαρίας Λεωνίδα "Πώς διαχειριζόμαστε την αναμονή για ένα παιδί;", με θέμα την εγκυμοσύνη και το πώς νιώθει μια γυναίκα σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, ο πολυχώρος CINEMARIAN (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Κουκάκι) μας καλεί απόψε, στις 9 μ.μ., σε μια συζήτηση με τη σκηνοθέτιδα. Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ.

Κλασικοί και Πολωνοί

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε μια πολωνική βραδιά, με συνθέσεις Κάρλοβιτς, Σιμανόφσκι και Λουτοσλάφσκι, υπό τη μουσική διεύθυνση του Πολωνού μαέστρου Ντάριους Μικούλσκι και τη σύμπραξη του σολίστ στο βιολί Δημήτρη Καρακαντά. Απόψε, στις 8.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Εισιτήρια: 5, 9 και 18 ευρώ.

Μπλουζ και ροκ διάθεση

Οι Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά) και Σταύρος Κυριακάκης (φωνή) διασκευάζουν γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια με μπλουζ και ροκ διάθεση και μας καλούν, στις 10.30 μ.μ., στο "Άλικο" (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή). Επιβάρυνση για το live 3 ευρώ κατ' άτομο.

Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας απόψε και αύριο, στις 10.30 μ.μ., στον "Σταυρό του Νότου" (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος) Μαζί του οι: Λαμπρινή Καρακώστα (τραγούδι), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα) και Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι). Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (με ποτό).

Haig Yazdjian

Τον δεξιοτέχνη στο ούτι Haig Yazdjian και την τραγουδίστρια Εύα Ξένου φιλοξενεί απόψε, στις 10.30 μ.μ., η μουσική σκηνή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» (Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα). Μαζί τους ο Τάσος Πούλιος στο κανονάκι, ο κρουστός Γιάννης Παπαγιαννούλης και ο Γιώργος Παππάς στο λαούτο. Είσοδος 5 ευρώ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)