to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:28 | 18.11.2014

Κοινωνία

Φοβούνται πάντα τον Νοέμβρη: ΜΑΤ, βία, τρομοκρατία απέναντι σε δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές (ενημέρωση – φωτ.)

Περισσότεροι από 30.000 διαδηλωτές στην μαζική πορεία για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, παρά τον αποκλεισμό, τους κλειστούς σταθμούς μετρό, την αστυνομοκρατία. Απρόκλητη επίθεση των «ανεξέλεγκτων» διμοιριών των ΜΑΤ στην πορεία, στο ύψος του Χίλτον. Αστυνομική εισβολή στα Εξάρχεια. Τουλάχιστον 73 προσαγωγές και 10 συλλήψεις. Αστυνομικός κλοιός και επίθεση στην πορεία και στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τη συνεχή ενημέρωση


Σχετικά: Νομικές συμβουλές για διαδηλωτές // Αστυνομοκρατία και στη Θεσσαλονίκη - Στις 4 η συγκέντρωση μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή // Απαγόρευση εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης // Πάτρα: Ξεκίνησε η συγκέντρωση στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου - Aστυνομικά μπλόκα και έλεγχοι // Χημικά και προσαγωγές (και) στην Πάτρα, συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία //  Πετροπόλεμος και χημικά στον Βόλο

Media preview

Φωτογραφία από το Σύνταγμα, λίγο πριν ξεκινήσει η τεράστια διαδήλωση

Δείτε όσα κατέγραψε ο φακός του left.gr στην πορεία για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου 

 

To hashtag στo twitter: #17ngr

Συνεχής ενημέρωση: (Φωτογραφίες dromografosdromografos2dromografos/SkarMakis Sinodinosypopto_mousi)

00:05 Τα κατά Κικίλια «δέοντα»: Αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ έχουν ξυλοκοπήσει άνδρα και τον παρατούν αβοήθητο στην άσφαλτο (περισσότερα εδώ)

23:40 "Τι χώρα είναι αυτή που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;": Γερμανός φοιτητής erasmus ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς στα Εξάρχεια, την ώρα που στεκόταν μόνος και με τα χέρια ψηλά, προκειμένου να είναι ξεκάθαρο ότι είναι άοπλος.

23:20 Υπάρχουν 57 προσαγωγές και 3 συλλήψεις. Επιπλέον, από τα Εξάρχεια υπάρχουν ακόμα 16 προσαγωγές και 7 συλλήψεις. (Makis Sinodinos)

23:15 "Ήρθες στην πορεία; Θα πεθάνεις!": Συγκλονιστική μαρτυρία 38χρονης στο Κόκκινο, η οποία παραβρέθηκε στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, και καταγγέλλει τις αστυνομικές δυνάμεις για προκλητική συμπεριφορά καθ` όλη την διάρκεια της πορείας.

 

23:05 Διοικητική έρευνα και προανάκριση διατάχθηκε απο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις καταγγελίες για τραυματισμούς δημοσιογράφων από τις δυνάμεις καταστολής σήμερα. (Makis Sinodinos)

22:55 "Μου ρίξανε δακρυγόνα στο πρόσωπο"

22:50 Μαρτυρίες πολιτών από την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ

22:20 Περίπου στις 60 οι προσαγωγές στην Αθήνα.

22:15 Κρότου λάμψης και χημικά πάλι σε πλατεία Εξαρχείων και Θεμιστοκλέους.

22:00 Καταγγελία και από την ρεπόρτερ του Mega Channel, Ειρήνη Ανδρουλάκη:

"Ευχαριστώ την ομάδα δέλτα για την κροτίδα που πέταξε στα πόδια μου στη Νοταρα, κάνοντας ενας απο τους αστυνομικούς κωλοδάχτυλο".

Ξαναθυμίζουμε ότι την ίδια ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας δήλωνε «σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή» (χωρίς σχόλιο). 

21:40 Ακόμα και σε βανδαλισμούς προχώρησαν οι δυνάμεις καταστολής στα Εξάρχεια. Σε πολυκατοικία στην οδό Ερεσσού, όταν τρεις νεαροί άνοιξαν με τα κλειδιά τους την πόρτα, οι αστυνομικοί δε δίστασαν να "κατεβάσουν" με κλωτσιές την τζαμαρία της εισόδου. Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, αλλά και συνολικά της ιστορικής γειτονιάς της Αθήνας. Την ίδια ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας δήλωνε «σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή» (χωρίς σχόλιο). 

Media preview

(φωτογραφία: @mavrilista)

 

21:34  Χημικά και προσαγωγές (και) στην Πάτρα

21:20 Πριν λίγο μία διμοιρία των ΜΑΤ, αφού αντιπαρατέθηκε με δύο εργαζόμενους περιπτέρου στην πλ. Εξαρχείων, τους ξυλοκόπησε και προσήγαγε τον έναν από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, προκαλώντας ζημιές και στο περίπτερο.

21:00 Το περιοδικό Vice καταγγέλλει ότι χτυπήθηκε δημοσιογράφος του από ΔΕΛΤΑδες στην πλατεία Εξαρχείων. Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία: 

"Γυναίκα φωτορεπόρτερ του VICE, χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τα ΜΑΤ στην πλάτη ενώ την τράβηξαν και από τα μαλλιά. Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος του VICE, Αντώνης Ντινιακός (ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στα Εξάρχεια με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Λευτέρη Μπιντέλα)δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τον χτύπησαν με τις μηχανές τους στο χέρι και στο γόνατο, ενώ στη συνέχεια 4 αστυνομικοί κατέβηκαν και τον πέταξαν στο έδαφος. Αυτή την ώρα μονάδες της ομάδας ΔΕΛΤΑ περνούν με τις μηχανές τους μέσα από τα στενά των Εξαρχείων οδηγώντας επικίνδυνα και εκφοβίζοντας από ανθρώπους που επιστρέφουν στα σπίτια τους μέχρι και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οδό Θεμιστοκλέους όταν μία νεαρή γυναίκα τους είπε «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε;», της απάντησαν «Θα σε γαμήσουμε πουτάνα!» κραδαίνοντας τα γκλομπ τους". (live.24liveblog.com)

20:54 Φωτογραφίες από την πρώτη επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές στη Β. Σοφίας. (φωτογραφίες και σχόλια @kinimatini)

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Media previewΣτιγμές δημοκρατίας

Embedded image permalink

Σε δευτερόλεπτα κάνουν ντου τα ΜΑΤ χωρίς να έχει γίνει ΤΙΠΟΤΕ

Embedded image permalink

Η στιγμή που ο ΜΑΤΑΣ πιάνει τον άνθρωπο χωρις να έχει συμβεί κάτι κ τον πετά μεσα στη πορεία

20:51 Η εικόνα αυτήν την στιγμή από την πλατεία Εξαρχείων, κοιτώντας προς την Στουρνάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποχωρεί η ένταση στην περιοχή.

20:49 Τα μηχανάκια της ομάδας ΔΕΛΤΑ στα Εξάρχεια.

20:45 Επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία με δακρυγόνα και ξύλο και στη Θεσσαλονίκη.

20:35 Πολλοί δικυκλιστές της ομάδας ΔΕΛΤΑ προς την πλατεία Εξαρχείων, "κυνηγούν" ομάδες νεαρών. Η πλατεία έχει πνιγεί από χημικά, με κόσμο να βρίσκεται αποκλεισμένος στα γύρω μαγαζιά και κοινωνικούς χώρους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μπλοκ της Ροσινάντε δέχθηκε και δεύτερη επίθεση από την αστυνομία, που δεν το άφησε να φτάσει στα γραφεία της οργάνωσης. 

20:30 Ένταση τώρα στα Εξάρχεια κοντά στο πάνω μέρος της πλατείας, με κρότου λάμψης και κυνηγητό από τα ΜΑΤ και πέτρες από ομάδες διαδηλωτών. Στην περιοχή σύμφωνα με μαρτυρίες και δεκάδες μηχανές των ΔΕΛΤΑ.

19:51 Μαρτυρίες κάνουν λόγο για αυτενέργεια διμοιριών των ΜΑΤ, παρά τις εντολές του κέντρου επιχειρήσεων -όπως ακούγονταν από τους ασυρμάτους. Στα μισά του βίντεο της ΝΕΡΙΤ που ακολουθεί, φαίνεται ξεκάθαρα η απρόκλητη επίθεση με δακρυγόνα και ξύλο σε ειρηνικά μπλοκ της διαδήλωσης. 

19:46 Κλούβα της αστυνομίας στην Στουρνάρη έξω από το Πολυτεχνείο, διμοιρίες των ΜΑΤ στις Σπ. Τρικούπη και Τοσίτσα, χαμηλά στη Σολωμού και ψηλά στην Μπενάκη. 

19:45 Κλειστοί οι δρόμοι που οδηγούν στα Εξάρχεια από Αλεξάνδρας. "Περικυκλωμένη" η περιοχή από διμοιρίες ΜΑΤ. (doleross)

19:36 Ήρεμη τώρα η κατάσταση στη Β. Σοφίας.

19:33 Δίχως να υπάρξει η παραμικρή αφορμή, οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν σε μια ειρηνική πορεία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διαδηλωτών. 

19:30 Β. Σοφίας πριν λίγο. Εστίες φωτιές, χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Μικρής διαρκείας ένταση. (Yannis Kemmos)

Media preview

19:10 Κοντά στην Αλεξάνδρας νέες κρότου λάμψης και κυνηγητό από τα ΜΑΤ. (doleross)

19:00 Κυνηγητό των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στη Βασιλίσσης Σοφίας, με την πορεία να έχει κοπεί στα δύο. 

Media preview

18:55 Κρότου λάμψης και δακρυγόνα σε μικροεπεισόδια τώρα, στο ύψος του Χίλτον. (με πληροφορίες από doleross)

18:50 Τα μπλοκ που περνάνε από την αμερικάνικη πρεσβεία συνεχίζουν με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Media preview

18:40 Το πρώτο μπλοκ έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

Media preview

18:35 Χωρίς λόγια... (Φωτογραφία από το Σύνταγμα νωρίτερα)

Media preview

18:30 Σύστημα "τριπλό κορδόνι και από πίσω κλούβες", εφαρμόζει η αστυνομία στην αμερικάνικη πρεσβεία. 

Media preview

18:20 Φωτογραφίες από τα μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα σήμερα, μπροστά στο Μ. Βρετανία.

18:15 Ξεπερνούν τους 30.000 οι διαδηλωτές, σύμφωνα με εκτιμήσεις.   

18:10 Στην αμερικάνικη πρεσβεία η κεφαλή της πορείας.

18:00 35 με 40 οι "προληπτικές" προσαγωγές έως τώρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την αστυνομία. (doleross)

17:45 Ξεκίνησε το ΠΑΜΕ από τα Χαυτεία.

17:25 Η κεφαλή της πορείας έχει φτάσει στο Πολεμικό Μουσείο, όπου πραγματοποιεί ολιγόλεπτη στάση. Δυνάμεις καταστολής ακόμα και στον περίβολο του μουσείου.

Media preview

17:08 Δεκάδες χιλιάδες είναι οι διαδηλωτές, παρά τον αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας και την αστυνομοκρατία.

Media preview

Media preview

17:05 Ουσιαστικά, ο κόσμος που βρισκόταν στο Σύνταγμα ήταν κομμάτι της προσυγκέντρωσης που ήταν στην πλατεία Κλαυθμώνος! Τώρα ξεκινάει η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. 

Media preview

17:00 Η πορεία προχωρά από το τέλος της Σταδίου προς την Γεωργίου Α' υπό το βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στην κεφαλή του κύριου όγκου της πορείας φοιτητικοί σύλλογοι του Πολυτεχνείου.

16:47 Το "τσιμεντωμένο" Σύνταγμα... (@alfavita)

Media preview

16:45 Κλούβες και μπροστά στη Βουλή. (@sapienchia)

Media preview

16:40 Σε 20 προσαγωγές έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία.

16:35 Η εικόνα από τη διασταύρωση Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας.

Media preview

16:20 Εικόνα από το Σύνταγμα αυτήν την στιγμή.

Media preview

16:15 Έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ τα περίπου 200 μέλη της ΠΑΣΠ με τη σημαία του Πολυτεχνείου έψαλλαν τον εθνικό ύμνο κ αποχώρησαν. (doleross)

16:10 Μετρήστε άσπρα κράνη... (tweet dromografos)

Media preview

Media preview

16:05 Η κεφαλή της πορείας φτάνει στο Σύνταγμα.

Media preview

16:00 Φοιτητικοί σύλλογοι στην συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ιπποκράτους, ενώ μετά απο διαπραγματεύσεις με την αστυνομία θα προσχωρήσουν μέχρι τη Σίνα για να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομική:

15:50 Η  αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου στα χέρια της ΠΑΣΠ συνοδεία των ΜΑΤ:

15:35 Αναφορές στα social media κάνουν λόγο για 20 προσαχθέντες που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ, πληθαίνει ο κόσμος στην Κλαυθμώνος:

15:10 Σε εξέλιξη η πορεία από το Πολυτεχνείο προς την Κλαυθμώνος απ' όπου θα ξεκινήσει η πορεία για την αμερικανική πρεσβεία:

14:50 Τα πρώτα πανό στην Κλαυθμώνος:

 
 
 
 

14:05 Εκτεταμένοι "προληπτικοί" έλεγχοι σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Ρεπόρτερ καταγγέλλει ότι στη διαδρομή Ομόνοια-Κοραή υποβλήθηκε σε 3 (!) διαδοχικούς ελέγχους. Έλεγχο ακόμα και σε ηλικιωμένους αναφέρει το "Κόκκινο".

13:50 Σε κάθε γωνία της Ακαδημίας απο την Βερανζέρου "κατασκήνωση" δυνάμεων Δέλτα με πηγαδάκια ατόμων με πολιτικά (από @ypopto_mousi).

13:25 Οι επισκέπτες αποχωρούν από το πολυτεχνείο για να κλείσουν οι πύλες.

11:10 Φοιτητές δεν επέτρεψαν στον πρύτανη του ΑΠΘ να καταθέσει στεφάνι

Embedded image permalink

Φωτογραφία:  

Με το μήνυμα της εξέγερσης να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ εξαιτίας του πρυτανικού λοκ άουτ στα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κέντρου της Αθήνας αλλά και λόγω της ακραίας καταστολής εναντίον των φοιτητών από αστυνομικές δυνάμεις που για άλλη μια φορά έκαναν επίδειξη πυγμής, κορυφώνονται με την πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ οι εκδηλώσεις για τα 41 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη.  Ο τριήμερος εορτασμός κορυφώνεται με τη μεγάλη πορεία στην αμερικάνική πρεσβεία, σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, καθώς περίπου 7000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός ενώ από το πρωί πραγματοποιούνται προληπτικοί έλεγχοι ενώ υπάρχουν αναφορές στα social media για περίπου 20 προσαγωγές (παρακάτω η συνεχής ενημέρωση καθώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).

Η προσυγκέντρωση είναι στις 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.  Κλειστοί από τις 14:00 θα είναι οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι. Από τις 12:00 έχει κλείσει το "Πανεπιστήμιο". Η πρόσβαση στις προσυγκεντρώσεις και στην πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνεται από τον σταθμό της Ομόνοιας (Μετρό και Ηλεκτρικός) ή από το Μοναστηράκι (μπλε γραμμή του Μετρό και Ηλεκτρικός). Στεφάνια στο μνημείο του Πολυτεχνείου κατεθεσαν η Ρένα Δούρου εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής (διαβάστε τη δήλωσή της) και οι Νίκος Βούτσης - Δημήτρης Βίτσας -  Ιάσωνας Καλαθάς, (Γραμματέας Σπουδάζουσας της Νεολάιας ΣΥΡΙΖΑ) εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ν. Βούτσης έκανε την παρακάτω δήλωση«Τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη, τους αγώνες του λαού μας. Ενθαρρύνουμε και τιμάμε τους αγώνες του σήμερα για μια νέα μεταπολίτευση, έτσι ώστε ο λαός μας να φύγει από την κατάντια που τον έχουν σπρώξει. Τιμάμε τους αγώνες που είναι για τη μνήμη απέναντι στη λήθη. Δεν ξεχνάμε λοιπόν την αμερικανόπνευστη χούντα, ούτε το δράμα της Κύπρου, ούτε τους νεκρούς και τους βασανισμένους της αντίστασης».

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα από τις 14:00 στους δρόμους:

  •     28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Πλατεία Ομονοίας

  •     Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της οδού Σταδίου

  •     Σταδίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Πλατεία Συντάγματος

  •     Β. Γεωργίου Α'

  •     Λεωφόρο Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) έως το ξενοδοχείο «HILTON» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Γέλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δορυλαίου και Π. Κόκκαλη

  •     Π. Κόκκαλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γέλωνος και της Λ. Β. Σοφίας

  •     Δορυλαίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Β. Σοφίας

  •     Λεωφόρο Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

  •     Λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας

  •     Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας

  •     Αθηνάς

  •     Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθηνάς και Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς)

  •     Τσόχα

  •     Σούτσου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Μαβίλη και της οδού Τσόχα

  •     Ζαχάρωφ, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Β. Σοφίας

  •     Λεωφόρο Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κατεχάκη και Λ. Αλεξάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

  •     Λεωφόρο Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και της οδού Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

  •     Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Μεσογείων και Λ. Β. Σοφίας

  •     Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  •     Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά

  •     Αρδηττού, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Β. Κων/νου

  • Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων σε δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Επιπλέον με απόφαση του Οργανισμού «Συγκοινωνίες Αθηνών», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς έως τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς «να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

_________

Φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Διαβάστε επίσης:

Ο Ιάσονας Καλαθάς, γραμματέας της Σπουδάζουσας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, φοιτητής στο Πάντειο μίλησε στο Κόκκινο από τα Προπύλαια και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)