to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:16 | 13.10.2014

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: "Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση"

"Άθλια τα υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών", δηλώνει ο Σαμαράς - "Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης", η απάντηση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Ολόκληρο το σχόλιο

Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης,  έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.  

Διαβάστε επίσης: 

Π. Σκουρλέτης: «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»

Αποσπάσματα της σημερινής συνέντευξης του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρ/Σ ΣΚΑΪ (Άρης Πορτοσάλτε)

«Δεν θεωρούμε οιωνεί ύποπτούς, ούτε έναν από τους βουλευτές» δήλωσε ο Ν. Βούτσης στον ANT1 - Κ. Πουλάκης: Ο εισαγγελέας έπρεπε να παρέμβει ήδη ένα μήνα πριν - Δ. Βίτσας: Πολιτικό φάουλ της κυβέρνησης, αντί για το λαό προσφεύγει στους βουλευτές

________________

Π. Σκουρλέτης: "Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του μπροστά στον ελληνικό λαό"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στο Κόκκινο για την επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, ώστε να μη λογοδοτήσει για την αυξανόμενη φτώχεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει. (Ακούστε εδώ)

Επείγουσα έρευνα για τα περί χρηματισμού βουλευτών παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η προκαταρκτική ανατέθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με την σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.

Ο Π. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική εκπομπή  επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra News», ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα».

Αντ. Σαμαράς: Άθλια τα υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών

Για «άθλια υπονοούμενα» του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  περί χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία. Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές», αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο πρωθυπουργός. (Αυγή)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)