to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:35 | 06.06.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Αναποτελεσματικοί πρυτάνεις, δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες κατά τον Μιχελάκη (βίντεο)

Ο υπουργός εσωτερικών Γ. Μιχελάκης επιχείρησε να μας πείσει ότι οι θεσμοί της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων κρίθηκαν ανεπιτυχείς, ανεπαρκείς και αναποτελεσματικοί με την αιτιολογία ότι δεν εξαλείφθηκε ούτε το παρεμπόριο, ενώ «διάφοροι» αλωνίζουν στα σχολεία…


Με λίγα λόγια δεν είχαν τίποτα να προσφέρουν (!) γι' αυτό και τους απέλυσαν…

«Δεν υπήρχαν σε όλα τα σχολεία» είπε για τους σχολικούς φύλακες, παρουσιάζοντας ως φυσικό επακόλουθο, την απόφαση της κατάργησής τους, αντί για την ενίσχυσή τους. Βέβαια τέτοιου είδους επιχειρήματα μόνο ως αστειότητα μπορούν να εκληφθούν με δεδομένα ότι πολλά σχολεία αναγκάζονται να καταφύγουν σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης με ιδιαίτερα χαμηλόμισθους εργαζόμενους.

«Έχετε δεσμευτεί ότι θα διώξετε κόσμο από το δημόσιο στους δανειστές και αφήστε τις φιοριτούρες», του απάντησε ο Π. Σκουρλέτης για να συμπληρώσει «η απολογία που επιχειρείτε, δεν φτάνει για να αθωωθείτε…  Έχετε κοστολογήσει τι έχει χάσει ο δήμος ως οικονομικό κόστος και στα θέματα ασφάλειας επειδή δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία και σχολικοί φύλακες;»

Οι γαλάζιοι κρανοφόροι σύνηθες φαινόμενο στα Ελληνικά Πανεπιστήμια

Ο Γ. Μιχελάκης όμως ακάθεκτος συνέχισε την επίθεση του και στα Ελληνικά Πανεπιστήμια θεωρώντας υπεύθυνες τις πρυτανικές αρχές για όλα τα δεινά που τους έχει επιφέρει η πιστή εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής από την κυβέρνηση.

«Γαλάζιους κρανοφόρους έχουμε δει πολλές φορές στα Ελληνικά Πανεπιστήμια» είπε ο Π. Σκουρλέτης απαντώντας στα μειοτικά σχόλια του Γ. Μιχελάκη για τα δημόσια Πανεπιστήμια και τις πρυτανικές αρχές.

Οφείλετε «να κάνετε την αυτοκριτική σας. Έχετε ευθύνες για την διάλυση της ΕΦΕΕ και του φοιτητικού κινήματος. Η παράταξη που ανήκει στο χώρο σας, οι γαλάζιοι κρανοφόροι καθώς και ο νυν γραμματέας του κόμματός σας έχει αποφασιστικά, συμμετάσχει σε τέτοιες ομάδες κρούσης.»

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)