to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:55 | 23.05.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Το κίνημα "Δεν Πληρώνω" στηρίζει Ρ. Δούρου και Γ. Σακελλαρίδη

Τη Ρένα Δούρου και τη «Δύναμη Ζωής» στην περιφέρεια Αττικής και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την «Ανοιχτή Πόλη» στο δήμο Αθήνας, στηρίζει το κίνημα «Δεν Πληρώνω», όπως αποφάσισε μετά από συνεδρίαση την Τετάρτη, τονίζοντας ότι αποτελεί χρέος του.


«Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι μπροστά στην οικοδόμηση του μαύρου μπλοκ που επιχειρείται με τη συσπείρωση των δυνάμεων του ανθρωποφάγου νεοφιλελευθερισμού και της φασιστικής ακροδεξιάς, όλες οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουμε να συμπαραταχθούμε σε έναν κοινό αγώνα ανατρεπτικής διεξόδου από την κρίση», αναφέρει το «Δεν Πληρώνω» και προσθέτει:

«Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών δε θα πρέπει να μας βρει αμέτοχους. Αποτελεί χρέος μας να στηρίξουμε τους συνδυασμούς που αγωνίζονται σε μία προοδευτική-φιλολαϊκή κατεύθυνση, όπως είναι αυτός της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθηναίων.

Οφείλουμε να μαυρίσουμε το Γιάννη Σγουρό και το Γιώργο Καμίνη, οι οποίοι αποτελούν γνήσιους εκφραστές του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος της διαπλοκής, το οποίο βυθίζει εκατομμύρια συμπολίτες μας στην εξαθλίωση και στην αναξιοπρέπεια, την ώρα που χαρίζει δισεκατομμύρια ευρώ στους οικονομικούς ολιγάρχες.

Η ΝΔ και τα δεκανίκια της, ενώ αρχικά εξαπέλυαν βαριές κατηγορίες εναντίον του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Καμίνη, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου έσπευσαν πανικόβλητοι να τους υποστηρίξουν, φοβούμενοι ότι η εκλογή αριστερών υποψηφίων μπορεί να συντελέσει στην ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης. Για τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις αυτό θα πρέπει είναι και το ζητούμενο. Η άμεση ανατροπή της κυβέρνησης η οποία οδηγεί το λαό στην ανέχεια και την κοινωνία μας στον πλήρη εκφασισμό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)