to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:20 | 17.05.2014

Πολιτική

«Την Κυριακή τελειώνουμε τους εκβιαστές και τρομοκράτες του λαού»: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με το φακό του left.gr

"Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Στην Αθήνα, στην Αττική, σε όλη την Ελλάδα", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοτζιά το βράδυ της Παρασκευής


Περισσότερα για όσα έγιναν στην πλ. Εθνικής Αντιστάσεως, στο κεντρικό μας θέμα:  Αλ. Τσίπρας από την πλατεία Κοτζιά: "Την Κυριακή τελειώνουμε τους εκβιαστές και τρομοκράτες του λαού" (βίντεο)

 

Φωτογραφίες-Βίντεο-τεχνική επιμέλεια: Άγγελος Καλοδούκας

Και η δήλωση του Νίκου Χουντή:

Μερικές φωτογραφίες:

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Βίντεο από τις ομιλίες

"Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Βάζουμε τέρμα στην καταστροφή. Στέλνουμε μήνυμα στην Ευρώπη. Γράφουμε Ιστορία" είναι το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα . "Αρχίζει να ξηλώνεται το πουλόβερ του Μνημονίου", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη δικαίωση των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και των εργαζόμενων της ΕΡΤ από τα πρωτοδικεία των Αθηνών και του Ηρακλείου, αντίστοιχα. Κάλεσε τον Γ. Καμίνη να μην παριστάνει τον "ανεξάρτητο", τη στιγμή μάλιστα που δεν έκανε κάτι ουσιαστικό για να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστάνε οι ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτροδότησης στον δήμο Αθηναίων.

"Έφθασε η ώρα, η ώρα της κάλπης, της επιλογής", τόνισε η Ρ. Δούρου. "Αυτή η ώρα που τόσο πολύ φοβούνται οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος, η ώρα των εκλογών. Που αν ήταν στο χέρι τους, θα τις έκαναν βράδυ,  για να μην τις πάρει χαμπάρι κανείς, για να περάσουν απαρατήρητες".

Η Αθήνα δεν θα ακολουθήσει τους κυβερνητικούς υποψήφιους. Δεν θα προσφέρει ανακούφιση στον κ. Καμίνη και τον κ. Σπηλιωτόπουλο το βράδυ των εκλογών. Δεν θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν για τη δικαίωση της πολιτικής τους. Η Αθήνα θα απογοητεύσει βαθύτατα τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο", τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)