to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:26 | 12.05.2014

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ προς Κεδίκογλου: Να πάψει η διαστρέβλωση των δηλώσεων Γλέζου

«Είναι εξοργιστικό αυτοί που έχουν φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό, έχουν φορτώσει τα νοικοκυριά με δυσβάσταχτα χρέη και αφήνουν στο απυρόβλητο τις οff shore και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που οι ίδιοι κάνουν»


«Σε κανένα από τα προγραμματικά κείμενα και τις επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει η θέση για αναγκαστικό “εσωτερικό δανεισμό”, αλλά για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, που θα φορολογεί τον μεγάλο πλούτο και το κεφάλαιο. Θα συστήναμε επίσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βρει άλλη ασχολία από το να διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου. Είναι εξοργιστικό αυτοί που έχουν φτωχοποιήσει τον ελληνικό λαό, έχουν φορτώσει τα νοικοκυριά με δυσβάσταχτα χρέη και αφήνουν στο απυρόβλητο τις οff shore και τους μεγαλοεπιχειρηματίες να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που οι ίδιοι κάνουν.

ΥΓ Είναι η δεύτερη εβδομάδα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κύρτσου για τον "διαπλεκόμενο " κ. Σαμαρά και για το "ψεύτικο πλεόνασμα"». 

Νωρίτερα, ο Σ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι «ο κ. Γλέζος προσδιόρισε ότι o "εσωτερικός αναγκαστικός δανεισμός", που θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμά τους, αφορά εισοδήματα από 30.000 ευρώ ετησίως» σχολίασε ότι «η θέση αυτή αποτελεί προφανώς κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εδώ και μέρες δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αποδοκιμασία από τον (κατά τα άλλα λαλίστατο) κ. Τσίπρα».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «η σιωπή του κ. Τσίπρα είναι ένοχη και επιβεβαιώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει συνειδητά την αποσταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας». 

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)