to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Νέα κόντρα Κεγκέρογλου - Παναγιώταρου

Νέα κόντρα είχαν στη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων από τον Γκι Ράιντερ, γενικός διευθυντής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (International Labour Organization - ILO).


Ο πυρήνας της αντιπαράθεσης ήταν η παλαιότερη αποκάλυψη του Β. Κεγκέρογλου ότι ο Ηλ. Παναγιώταρος έδινε προϊόντα στους Γιατρούς του Κόσμου. Αφορμή ήταν η αναφορά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι ο Γκ. Ράιντερ διασχίζει την Αθήνα με λιμουζίνες σε κλειστούς δρόμους. Ισχυρίσθηκε ακόμη ότι το κοινωνικό μέρισμα δίνεται σε μετανάστες.

«Με ένα Polo δεκαετίας γυρνά μαζί μου, παρότι είναι υψηλός προσκεκλημένος», απάντησε ο Β. Κεγκέρογλου. Τόνισε ότι είναι «ψέματα» πως το κοινωνικό μέρισμα κατευθύνεται σε μετανάστες και σημείωσε ότι ενώ μισεί τους μετανάστες, πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα στήριξης των μεταναστών.

Ο Ηλ. Παναγιώταρος απάντησε ότι η επιχείρησή του ήταν νόμιμη «σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που ψάχνουν να βρουν που πήγαν 60 εκατ. ευρώ σε μπακαλόχαρτα». Άφησε επίσης υπαινιγμούς για ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτη που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Β. Κεγκέρογλου («να δούμε αν είναι νόμιμο», είπε), αλλά και για ένα παράνομο νταμάρι στην περιοχή. «Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Να μας πείτε για τον κ. Μιχελάκη που τα έπαιρνε και η δικογραφία καταχωνιάσθηκε», είπε ο Ηλ. Παναγιώταρος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)