Ο υφυπουργός κατέθεσε τιμολόγιο ποσού 24.969 ευρώ από το κατάστημα του Ηλ. Παναγιώταρου για προμήθεια αναλώσιμων αγαθών προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, σαμπουάν κ.α.).

Όπως αναφέρει η καταγγελία του υφυπουργού στον ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία, «από τον έλεγχο που διενήργησε ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών προέκυψε ότι όλα τα είδη που αναφέρονται στο τιμολόγιο δεν συνάδουν με την δραστηριότητα του συγκεκριμένου προμηθευτή όπως αυτή απεικονίζεται στην σφραγίδα τιμολογίου με τα στοιχεία του. Επιπλέον κατά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών δεν τεκμηριώθηκε από τον φορέα η τήρηση των αρχών χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης και του εύλογου κόστους κατά την επιλογή του προμηθευτή, ούτε παρουσιάσθηκαν πρόσθετα στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη συσχέτιση του τιμολογίου με την κύρια δραστηριότητα του προμηθευτή».

Απαντώντας στην ερώτηση του Π. Λαφαζάνη, ο υφυπουργός κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή για «υποκρισία». «Είναι εγκληματική οργάνωση και ταυτόχρονα και μπίζνα», τόνισε, ενώ δίνοντας στη δημοσιότητα τα τιμολόγια Παναγιώταρου είπε: «Αυτό είναι η αποτύπωση του φαρισαϊσμού του συγκεκριμένου μορφώματος». Τα στοιχεία έχουν σταλεί στο ΣΔΟΕ, ανέφερε ο Β. Κεγκέρογλου, σημειώνοντας ότι «η επιχείρηση Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμη και αυτούς που την πιστεύουν».