to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:42 | 02.04.2014

Πολιτική

Μια ακόμα απάτη του Μουρούτη

Ο Γιώργος Μουρούτης ξαναχτυπά!


Η σκοτεινή φιγούρα  των υπογείων του Μαξίμου έχει συνδεθεί με την προπαγάνδα, τη λασπολογία και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ο κατ’ επάγγελμα κομματικός προπαγανδιστής στα social media  (με τα λεφτά των… κορόιδων βέβαια) διέπραξε χτες  ένα ακόμα ατόπημα.

Σε μήνυμά του στο twitter o Μουρούτης γράφει: «Για όσους ισχυρίζονται ότι η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ...». Το μήνυμα συνοδεύεται από μία φωτογραφία του παλιού κτηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εμφανή τα σημάδια της πλήρους εγκατάλειψης και της καταστροφής. Στο κτίριο έχει τοποθετηθεί πανό της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης που εκφράζει την αλληλεγγύη της στη Villa Amalias.

Ο χρήστη του twitter εύλογα οδηγείται στο συμπέρασμα ότι στο εν λόγω κτήριο υπάρχει κάποια κατάληψη η οποία γίνεται ανεκτή από τις «αριστερές» αρχές του πανεπιστημίου. Η κατάληψη μάλιστα έχει οδηγήσει στην ερήμωση.

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Αντιγράφουμε από τα site http://epirusgate.blogspot.gr :

«Ρημάζει το κτίριο του παλιού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!!!

Την στιγμή που η κυβέρνηση και η τρόικα αναζητούν τρόπους για να μαζέψουν έσοδα από χιλιάδες μικροσυνατξιούχους και εργαζόμενους, πολλά  ακίνητα που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, είτε παραμένουν κλειδαμπαρωμένα, είτε καταρρέουν!!!! Χαρακτηριστική είναι  η περίπτωση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων,επί της οδού Δομπόλη.

Ένα κτίριο, σημείο αναφοράς για πολλές γενιές, το οποίο αφέθηκε στην τύχη του... Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, δεν φρόντισαν να συντηρήσουν το κτίριο, προκειμένου να στεγαστούν εκεί διάφορες υπηρεσίες, για τις οποίες το Ελληνικό Κράτος πληρώνει ακόμη και σήμερα, τεράστια μισθώματα!!!»

Εν ολίγοις, η ευθύνη για την καταστροφή του κτιρίου ανήκει στις κυβερνήσεις και όχι στην… Αριστερά. Ο  Μουρούτης προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις από το ότι κάποιοι κρέμασαν ένα πανό στο κτίριο που άφησαν να ρημάξει το κόμμα του μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Πόσα ακόμα ψέματα κ. Μουρούτη;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)