to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ευκλ. Τσακαλώτος: Αναπαράγετε τη μονταζιέρα του Μουρούτη (βίντεο)

"Η απάντηση στη διαφθορά δεν είναι περισσότερη αγορά, αλλά περισσότερη δημοκρατία" τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλ. Τσακαλώτος στην πρωινή εκπομπή του Mega.


«Αναπαράγεται μόνιμα, τις επιταγές της μονταζιέρας και του κ.  Μουρούτη», με αυτά τα λόγια κατήγγειλε ο Ευκλ. Τσακαλώτος το πρωί στο Mega την άκριτη, ανεξαρτήτου θέματος και ανάλυσης, επίθεση διαστρέβλωσης των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ.

« Ένας από τους λόγους που ο κόσμος έχει απέχθεια για την πολιτική είναι γιατί ασκείται πολιτική διαστρέβλωσης των απόψεων των άλλων. Λόγω αυτής της πολιτικής της κατασυκοφάντησης ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πολύ καλά στις εκλογές, γιατί ο κόσμος απαξιώνει τη προσπάθεια χειραγώγησής του που τον υποτιμά, ενώ αντίθετα εκτιμά τις πολιτικές απόψεις και τα επιχειρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά και προσπάθησε να μεταφέρει ο Ευκλ. Τσακαλώτος, τη συζήτηση στην επί της ουσίας πολιτική αντιπαράθεση για την οικονομία.

Αντ' αυτού εισέπραξε τριμέτωπη επίθεση. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές ρήσεις των πρωταγωνιστών της ,  παραδοξολογίες από τον κο Γκιουλέκα: «Δεν σας λέμε ακραίους, έχετε πάρει ακραίες θέσεις» (!), ευσεβείς πόθους από τον κο Ρήγα: «Καμιά περιφέρεια δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ», «Ζείτε με παραμύθια»(!!) και ειρωνείες χωρίς νόημα, από τον κο Χατζησωκράτη: «Θα μου δώσετε πιστοποιητικό της κεντροαριστεράς;»

«Φθηνές ατάκες, χωρίς ούτε ένα επιχείρημα» από πολιτικούς χώρους που έχουν καταποντιστεί στα μάτια του κόσμου και που δεν έχουν το παραμικρό όραμα, ούτε πρόταση ή άποψη, για να αλλάξει η σκληρή καθημερινότητα  των ανθρώπων αυτής της χώρας.

Όσον αφορά τις ΜΚΟ ο Ευκλ. Τσακαλώτος δήλωσε ότι πολλές από αυτές είχαν ενσωματωθεί στο σύστημα εξουσίας και συμπλήρωσε ότι: «Η απάντηση στη διαφθορά δεν είναι περισσότερη αγορά, αλλά περισσότερη δημοκρατία, συμμετοχή και κοινωνικός έλεγχος.»

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)