to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:27 | 30.01.2014

Πολιτική

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να απελευθερωθεί άμεσα ο Νώντας Φλώρος

Δελτίο Τύπου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι και όλες αύριο στις 11.00 το πρωί στο κτίριο 7 στα δικαστήρια στην οδό Ευελπίδων.


Σήμερα, Πέμπτη 30/01 μέλη της Αριστερής Ενότητας και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν ακτιβισμό κάτω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή τη δολοφονία των 12 μεταναστών και μεταναστριών στο Φαρμακονήσι από δυνάμεις του λιμενικού.


Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στον ακτιβισμό ανάρτησαν πανό, μοίρασαν κείμενα και έγραψαν συνθήματα για αλληλεγγύη στους μετανάστες και ενάντια στην αυταρχικότητα της κυβέρνησης Σαμαρά.


Το γεγονός πως η διαμαρτυρία χτυπήθηκε με το πιο άγριο τρόπο από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ) δε μας ξαφνιάζει επ’ ουδενί, παρά μας δείχνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος της αυταρχικότητας μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης που βρίσκεται σε πανικό.


Είναι επίσης ξεκάθαρο πως τα σώματα της αστυνομίας έχουν σε μεγάλο βαθμό διαβρωθεί από το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και οι άνδρες τους είναι πάντοτε πρόθυμοι να επιτεθούν σε κάθε κοινωνική ομάδα που εκφράζει την αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες και κάθε κοινωνική ομάδα που βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης.


Οι 46 προσαγωγές συντρόφων και συντροφισσών καθώς και ο ξυλοδαρμός και η σύλληψη του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σ. Ν. Φλώρου, με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής και εξύβρισης, δε θα μείνουν αναπάντητες.


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δε τρομοκρατείται. Αντιθέτως, τέτοιου είδους  επιθέσεις μας γεμίζουν οργή και αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα μέχρι να ανατραπεί αυτή η ακροδεξιά κυβέρνηση.

Καμία δίωξη και άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων!


Άμεση απελευθέρωση του σ. Νώντα Φλώρου, μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.


Όλοι και όλες αύριο στις 11.00 το πρωί στο κτίριο 7 στα δικαστήρια στην οδό Ευελπίδων.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)