to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:59 | 29.11.2013

Πολιτική

Μεγάλη "αποκάλυψη" των "Νέων": Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ καταθέσει πρόταση νόμου που ήδη κατέθεσε προ 7ημέρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις 22/11 κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης...


Η κατάθεση της πρότασης νόμου δημοσιεύθηκε σε όλα τα μέσα. Για του λόγου το αληθές δείτε το σχετικό δημοσίευμα στο left: Η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για το σύμφωνο συμβίωσης

Τα "Νέα", όμως, κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν... Σε χθεσινό τους δημοσίευμα για το πάγωμα του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια γράφουν:

«Για το ζήτημα, αναμένεται σήμερα να παρέμβει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας πολιτικά οφέλη από τους κυβερνητικούς  δισταγμούς. Η Κουμουνδούρου εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση νόμου που δεν θα περιορίζεται στο σύμφωνο συμβίωσης, αλλά θα επεκτείνεται σε μία σειρά νομικών ζητημάτων που αφορούν τα ομόφυλα ζευγάρια».

Η ναυαρχίδα του ΔΟΛ θυσιάζει για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία της προκειμένου να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να "αποκαλύψει" τις επιδιώσεις του, με μόνο σκοπό τα "πολιτικά οφέλη".

Έλεος! Αυτό δεν το αντέχει ούτε ο Θεός (ίσως μόνο ο εκπρόσωπός του Σεραφείμ Πειραιώς...).

******************

Διαβάστε το σχόλιο που έκανε στο facebook, o Αντώνης Σιγάλας, μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η κίτρινη εφημερίδα "Τα Νέα" εχθές έγραψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επωφεληθεί από την ολιγωρία της κυβέρνησης να καταθέσει το Σύμφωνο Συμβίωσης και θα σπεύσει να καταθέσει εκείνος σχέδιο νόμου σήμερα για να καρπωθεί τα πολιτικά οφέλη. Αποσιωπώντας, ή μάλλον παραπληροφορώντας, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καταθέσει τη σχετική πρόταση νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης ήδη από την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή εδώ και μία εβδομάδα, η οποία μάλιστα έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Βουλής και μπορεί να τη βρει ο καθένας. Και αποδεικνύοντας ότι για τον ΔΟΛ αλλά και ειδικά για τα Νέα ένας τόσο σημαντικός νόμος σαν τη θέσμιση του Συμφώνου Συμβίωσης, που θα επηρεάσει θετικά τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, είναι πεδίο άσκησης φτηνού πολιτικαντισμού και πολιτικού ψέματος. Η ενασχόληση της εφημερίδας με τη ΛΟΑΤ κοινότητα είναι ευκαιριακή και πρόστυχη.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)