to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Επίθεση Τσίπρα κατά Σαμαρά και μιντιακού μπλοκ

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί", αυτό είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα σενάρια της δήθεν αποστασίας, αλλά και το παρελθόν του Αντώνη Σαμαρά δυο δεκαετίες πριν.


Ενθυμήθηκε, όμως, και τα χρόνια της πραγματικής αποστασίας την δεκαετία του 1960, αλλά και τον ρόλο που είχε παίξει τότε η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ". "Δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλοκ από το σημερινό μνημονιακό- μιντιακό μπλοκ, όπως αυτό εκφράζεται το βράδυ από το Mega και το πρωί από "ΤΑ ΝΕΑ" κυρίως", ήταν μια ακόμη υψηλών τόνων αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανήλθε, όμως, και στα όσα είπε στη συνέντευξή του στην "Αυγή της Κυριακής" και την πρόσκληση προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας: Είναι λαϊκή απαίτηση και όχι αποστασία το να βάλουν φρένο στην κυβέρνηση αυτή, που οδηγεί την χώρα στον κατήφορο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους σκοπέλους που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, με σημαντικότερο αυτόν των νέων μέτρων.

Για το θέμα Τατσόπουλου, τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη για μεγαλύτερο πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας συγχρόνως τη διαφωνία του με όσα ακραία, όπως είπε, γράφηκαν στα social media. Από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους υποστήριξε ότι: "Ο Αλέξης Τσίπρας διαχώρισε τη θέση του από την επίθεση που δέχθηκα, γι' αυτό και δεν παραιτήθηκα".

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

tags: ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)