to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:53 | 04.11.2013

πηγή: koutipandoras

Πολιτική

Ο Αντώναρος «καρφώνει» το διορισμό – δωράκι του κολλητού του Στουρνάρα

Οι καλύτερες ειδήσεις… βγαίνουν στο Twitter τελικά! Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος (επί Κώστα Καραμανλή) Ευάγγελος Αντώναρος για να «καρφώσει» τον σύμβουλο του Γιάννη Στουρνάρα, Νίκο Καραβίτη, και το νέο του πόστο, στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.


«Καλημέρα! Ο ανεκδιήγητος Καραβίτης ξαναχτύπησε!Αλλά κανείς δεν μας λέει ποιος τον διόρισε στο ΔΣ του ΟΤΕ κ με ποια αμοιβή.Περιμένω απάντηση!», ανέφερε σε «τιτίβισμά» του στις 2 Νοεμβρίου ο Ευ. Αντώναρος, που συνέχισε με δύο ακόμα tweets, που παραθέτουμε αυτούσια:

Επανήλθε δε στο θέμα χθες Κυριακή, σχολιάζοντας:

 
 

Δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου στη «δημιουργική λογιστική». Ο Νίκος Καραβίτης υπήρξε γενικός γραμματέας της Στατιστικής Υπηρεσίας την «αμαρτωλή» περίοδο 1997-2004, ενώ είναι στενά συνδεδεμένος με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τον οποίο γνωρίζονται ήδη από τη δεκαετία του 1990, όταν συνυπήρξαν στο Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του ΥΠΟΙΚ.

Ο Γ. Στουρνάρας τον επέλεξε εξάλλου ως επιστημονικό συνεργάτη στο ΙΟΒΕ όταν ο ίδιος ήταν γενικός διευθυντής εκεί, και σήμερα είναι ο άνθρωπος που βγάζει τη «βρώμικη δουλειά» του υπουργείου Οικονομικών, έχοντας αναλάβει σύμβουλος επί φορολογικών θεμάτων. Τον είδαμε άλλωστε πρόσφατα στην τηλεόραση να δηλώνει ότι «δε βλέπω πού είναι οι αδικίες στον ενιαίο φόρο ακινήτων», αλλά και να αναλαμβάνει να κάμψει τις αντιστάσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη συνάντηση που είχαν με τον Γ. Στουρνάρα.

Προφανώς, ο υπουργός Οικονομικών δεν είναι αχάριστος απέναντί του – προφανώς, ο διορισμός του Ν. Καραβίτη στον ΟΤΕ έχει εγκριθεί και από τον ίδιο…

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)