to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:44 | 25.05.2013

Διεθνή

Μαχαίρωσαν στρατιώτη σε προάστιο του Παρισιού (ενημέρωση)

Στρατιώτης που περιπολούσε στο προάστιο Λα Ντεφάνς στο δυτικό Παρίσι μαχαιρώθηκε στο λαιμό από άνδρα που διέφυγε αμέσως μετά και αναζητείται, ανέφεραν οι Αρχές.




Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στην Le Parisien, την οποία επικαλείται το Reuters, ο ύποπτος δράστης ήταν γύρω στα 30, βορειοαφρικανικής καταγωγής, με κελεμπία κάτω από το τζάκετ του.

Η ζωή του στρατιώτη, που ήταν μέλος περιπολιών κατά τρομοκρατικών χτυπημάτων (vigipirate), φαίνεται ότι δεν είναι σε κίνδυνο.

Πηγή: In.gr

-----------------ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ------------------------

Αγνωστος μαχαίρωσε Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι
 
 
Nέο περιστατικό λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία βρετανού στρατιωτικού στο Λονδίνο - Ο ύποπτος δράστης ήταν βορειοαφρικανικής καταγωγής, και φορούσε κελεμπία κάτω από το τζάκετ.
 
 
 
Στρατιώτης που περιπολούσε στο προάστιο Λα Ντεφάνς στο δυτικό Παρίσι μαχαιρώθηκε στο λαιμό από άνδρα που διέφυγε αμέσως μετά και αναζητείται, ανέφεραν οι Αρχές.
 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στον Parisien, τον οποίο επικαλείται το Reuters, ο ύποπτος ήταν γύρω στα 30, βορειοαφρικανικής καταγωγής, με κελεμπία κάτω από το τζάκετ του.
 
 
Οι συνθήκες του τραυματισμού δεν είναι πολύ σαφείς. Ο Parisien αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα στη Ντεφάνς, το Europe 1, αντίθετα, σημειώνει ότι το θύμα περιπολούσε με άλλα τρία άτομα σε σταθμό τρένου ταχείας κυκλοφορίας.
 

Η ζωή του στρατιώτη, που ήταν μέλος περιπολιών κατά τρομοκρατικών χτυπημάτων (vigipirate), φαίνεται ότι δεν είναι σε κίνδυνο. Μετά την επίθεση διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
 
 
Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία στο Λονδίνο βρετανού στρατιωτικού από δύο μουσουλμάνους νιγηριανής καταγωγής σε εκδίκηση για όσα έκανε ο βρετανικός στρατός.
 
Οι περιπολίες vigipirate (η λέξη σημαίνει κατά λέξη «επαγρύπνηση κατά των πειρατών») έχουν αυξηθεί μετά την εμπλοκή της Γαλλίας στην σύγκρουση στο Μάλι.
 
 
Το Βήμα
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)