to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:49 | 04.04.2013

Πολιτική

Νέοι ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής για τον ξυλοδαρμό συντρόφου επειδή ζήτησε απόδειξη

Ανακοίνωση των ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ για τον ξυλοδαρμό του συντρόφου Γ.Γκερέκου


Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 4 φοιτητές διασκέδαζαν στο γνωστό μαγαζί της Κομοτηνής Avant Garde. Έχοντας κάνει 8 ευρώ λογαριασμό τους ζητήθηκε να πληρώσουν. Προτού πληρώσουν όμως απαίτησαν την απόδειξη, ασκώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους κάνοντας χρήση της διάταξης “καμία υποχρέωση πληρωμής χωρίς απόδειξη”. Εφόσον δεν τους επιδόθηκε αυτή μετά απο διπλή απαίτηση, αρνήθηκαν να πληρώσουν και αποχώρησαν απο το μαγαζί.

Η απάντηση της επιχείρησης δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα στην πλατεία όπου με εντολή των υπευθύνων του μαγαζιού η πληρωμένη προστασία  του ξυλοκόπησε άγρια το σύντροφο Γιάννη Γκερέκο που οδηγήθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι και μετέπειτα μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κ. Καραολάνης και κ.Παπακωνσταντίνου αποποιούνται των ευθυνών τους με τον αστείο ισχυρισμό ότι η επίθεση έγινε εκτός των ορίων του καταστήματος.

Αυτές είναι οι πρακτικές της μαφίας (γιατί περι αυτού πρόκειται) στην Κομοτηνή προκειμένου να προστατέψουν τα κέρδη της. Τα πρόσωπα της νύχτας δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή φοιτητών ακόμη και για το αστείο ποσό των 8 ευρώ.
Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού για την αναίτια και άνανδρη επίθεση στο σύντροφο Γκερέκο.

Καλούμε τους πολίτες της Κομοτηνής να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτές τις πρακτικές, μποϊκοτάροντας την επιχείρηση του κ.Καραολάνη αλλά και οποιαδήποτε άλλη δίνει παχυλούς μισθούς στους μπράβους της νύχτας για να να προστατεύσουν τα κέρδη τους ενώ οι νέοι και οι νέες που εργάζονται στα κααστήματά τους είναι ανασφάλιστοι, με μισθούς-χαρτζιλίκι και υπο το φόβο της απόλυσης!

Όλοι μαζί μπορούμε!!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)