to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:58 | 22.10.2013

Aπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Σ. Κεδίκογλου: «ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ευθύνονται από κοινού για τη διαφθορά και τις μίζες»

«Για δεύτερη φορά μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Ν.Δ. κάνει πλάτες στον εταίρο της και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ χάριν της μνημονιακής αλληλεγγύης και της παραμονής της στην κυβέρνηση», τονίζει στην απάντηση του προς τον Σίμο Κεδίκογλου και τις σημερινές δηλώσεις του για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Για δεύτερη φορά μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Ν.Δ. κάνει πλάτες στον εταίρο της και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ χάριν της μνημονιακής αλληλεγγύης και της παραμονής της στην κυβέρνηση. 

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βάλθηκε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, που κατήγγειλαν τον κ. Βενιζέλο για τις τεράστιες ευθύνες του γύρω από την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά χαρακτηρίζοντάς  τον ως συνήγορο του Α. Τσοχατζόπουλου. Τελικώς το μόνο που επιτυγχάνουν σήμερα είναι να εμπεδώνουν την αντίληψη που έχει ο κόσμος για αυτούς, ότι από κοινού ευθύνονται για τη διαφθορά, τη διάχυτη ανομία και τις μίζες που υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού.

Αναφορικά δε με την "απόπειρα διάσπασης του εσωτερικού μετώπου", ο ελληνικός λαός δεν έχει δει κανένα μέτωπο της κυβέρνησης απέναντι στους αντιδίκους του ελληνικού δημοσίου και καμία σχετική πρωτοβουλία, ενώ αντίθετα οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως στόχο να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία, να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας και να παραληφθούν τα υποβρύχια. 

ΥΓ Αλήθεια τι έχει να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Μάιο του 2012 για την υπογραφή του κ. Βενιζέλου στη σύμβαση για τα "αμαρτωλά υποβρύχια";»

Αναλυτικά το σχετικό θέμα, εδώ:  Κεδίκογλου καλύπτει Βενιζέλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, «ό,τι κι αν λέγαμε το 2010»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)