to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:04 | 02.03.2024

Πολιτική

Δημοσιογράφος των New York Times «καίει» την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση διαρροής

Βάση δείχνουν να έχουν καταγγελίες για σύνδεση του επίμαχου e-mail της κας Ασημακοπούλου, με την αποστολή ενημερωτικού σημειώματος από το ΥΠΕΣ


Μετά το σάλο που προκλήθηκε χτες με τη διαφαινόμενη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων πλήθους Ελλήνων του εξωτερικού από την ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βάση δείχνουν να έχουν περαιτέρω καταγγελίες που έκαναν λόγο για σύνδεση του επίμαχου e-mail από το γραφείο της κας Ασημακοπούλου, με την αποστολή ενημερωτικού σημειώματος από το ΥΠΕΣ για την επιστολική ψήφο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος των New York Times Ματίνα Στεβή ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι το e-mail της «γαλάζιας» ευρωβουλεύτριας έφτασε στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο με διαφορά λίγης ώρας από εκείνο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μάλιστα, όπως γράφει η δημοσιογράφος, η ευρωβουλεύτρια επικοινωνεί μαζί της μέσω του επαγγελματικού της mail και ποτέ μέσω του προσωπικού, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ.

«Και εγώ έλαβα αυτά τα δυο μέιλ εντός ωρών στο προσωπικό μου μέιλ. Η ευρωβουλευτής χρησιμοποιεί το επαγγελματικό μου μέιλ για δελτία Τύπου. Δεν έχω ποτέ επικοινωνήσει από τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί της. Το προσωπικό μου μέιλ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ΥΠΕΣ».

Τις ίδιες εκτιμήσεις ότι τα προσωπικά στοιχεία τους δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών εξέφρασαν και άλλοι χρήστες του Twitter, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν με επιστολή στις επερχόμενες Ευρωεκλογές ή είχαν ψηφίσει από το εξωτερικό σε προηγούμενες εκλογές.

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)