to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:35 | 01.01.2024

Διεθνή

Tραγωδία στη Λεμεσό: Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια σε τροχαίο

Tραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, μισή ώρα μετά την έλευση του 2024, καθώς παππούς, γιαγιά και τα δύο εγγόνια έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο


Ειδικότερα, όπως αναφέρει το sigmalive.com, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 00.30, στη διασταύρωση των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Αγίας Αναστασίας, στα Κάτω Πολεμίδια.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη εγγονή, έχοντας ως συνεπιβάτες τον 72χρονο παππού, την 74χρονη γιαγιά και τον 17χρονο αδερφό της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονος.

Από τη σύγκρουση, οι επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου εγκλωβίστηκαν στο όχημα και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, καθώς και 38χρονη, η οποία επίσης επέβαινε του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος υπέστη θλάση πλευρών, ενώ η 38χρονη φέρει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Ο 44χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε ναρκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Βίντεο της σύγκρουσης - Σοκαριστικές εικόνες

Το Cyprus Times έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικο βίντεο που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης, όπως έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση.

Η σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι από τη Συρία.

Σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο Σύρος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)