to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:11 | 20.11.2023

Πολιτική

Αλ. Μεϊκόπουλος: Όχι στην κατεδάφιση του ΕΑΚ Βόλου - Να ενισχυθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης

«Οι σημερινές δηλώσεις περί γκρεμίσματος του «Τάκης Συνετόπουλος» και αντικατάστασής του με ένα «πρωτοποριακό πάρκο», επιβεβαιώνουν την αφερεγγυότητα της Δημοτικής Αρχής»


Η δήλωση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Αλ.Μεϊκόπουλου για το γκρέμισμα του ΕΑΚ Βόλου:

«Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε δια του Τύπου ότι προτίθεται να γκρεμίσει το ΕΑΚ Βόλου για να «φτιάξει» στη θέση του ένα πάρκο.

Του υπενθυμίζουμε ότι το έργο της συντήρησης και της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Βόλου έχει ενταχθεί στο Φιλόδημος ΙΙ - κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Αρχής – και ο προϋπολογισμός που έχει εγκριθεί ανέρχεται στο 1.700.000€. Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση η Πολιτεία χρηματοδοτεί το έργο με 600.000€ και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το Δήμο Βόλου.

Του υπενθυμίζουμε επίσης, ότι τον Ιανουάριο του 2021 ο ίδιος Δήμαρχος υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Πολιτεία για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΕΑΚ, προϋπολογισμού 502.820€, για τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, εμβαδού 9.000 τ.μ. και τοποθέτηση 1.250 νέων πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες του.

Οι σημερινές δηλώσεις περί γκρεμίσματος του «Τάκης Συνετόπουλος» και αντικατάστασής του με ένα «πρωτοποριακό πάρκο», επιβεβαιώνουν την αφερεγγυότητα της Δημοτικής Αρχής που αιτήθηκε και έλαβε έγκριση χρηματοδότησης δύο φορές για να βελτιώσει μια αθλητική εγκατάσταση που αποφασίζει, τελικά, να γκρεμίσει.

Καλούμε, λοιπόν, τον Δήμαρχο να ενισχύσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης - που επί ημερών του είναι στα όρια της κατάρρευσης -και να τιμήσει, αν μη τι άλλο, την υπογραφή του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του».​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)