to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:39 | 01.11.2023

Κοινωνία

ΜέΡΑ25: Θεματοφύλακας της φασιστικής συγκέντρωσης η ΕΛ.ΑΣ. του Μητσοτάκη

«Το αστυνομικό κράτος της κυβέρνησης προσαγάγει δημοκράτες πολίτες»


Σε πολύ επιθετικό τόνο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη κινείται η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για όσα συμβαίνουν σήμερα στο Νέο Ηράκλειο και τη Νέα Ιωνία. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία, επικαλούμενη την απαγόρευση των κινητοποιήσεων, προέβη στην προσαγωγή επτά μελών του κόμματος, που περπατούσαν από τη Ν. Ιωνία για να μεταβούν στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο.

Το ΜέΡΑ25, αφού υπενθυμίζει πως το περασμένο καλοκαίρι η ΕΛ.ΑΣ. άφησε τους Κροάτες νεοναζί να διασχίζουν ανενόχλητοι όλη τη χώρα –πριν φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη– τονίζει πως το αστυνομικό κράτος της κυβέρνησης, με τις σημερινές συλλήψεις πολιτών, παίρνει «σαφή θέση» υπέρ των φασιστών.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25: 

Προσαγωγές μελών και στελεχών του ΜέΡΑ25

Η ΕΛ.ΑΣ. του κ. Μητσοτάκη προσήγαγε πριν λίγο επτά συντρόφους μας, μεταξύ τους τον συντονιστή της Κ.Ε. του ΜέΡΑ25 Κώστα Ντάσκα και τον συντονιστή του οργανωτικού του κόμματος, Θωμά Αχταρίδη, οι οποίοι οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Οι επτά απλώς περπατούσαν στο ύψος της Νέας Ιωνίας προς την αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο. Το αστυνομικό κράτος της κυβέρνησης, αφού δεν μπόρεσε να σταματήσει το κομβόι των κροατών νεοναζί πριν 2 μήνες, το οποίο διέσχισε ανενόχλητο όλη τη χώρα για να καταλήξει στο δολοφονικό συμβάν της Νέας Φιλαδέλφειας, σήμερα προσαγάγει δημοκράτες πολίτες στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας, παίρνοντας εμμέσως πλην σαφώς θέση υπέρ της φασιστικής συγκέντρωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Δεν φοβόμαστε, δεν το βάζουμε κάτω, ο αγώνας μας κατά του φασισμού συνεχίζεται σε όλα τα πεδία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)