to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:33 | 01.11.2023

Πολιτική

Ρεσιτάλ αλαζονείας Μητσοτάκη - Σουρωτήρι με δίαυλο στον ΣΥΡΙΖΑ η ΑΔΑΕ

«Τα ίδια λέγατε πριν τις εκλογές και η ΝΔ πήρε 41%, εσείς πήρατε 17% και εσείς πήρατε 12%» είπε προς τους Σωκράτη Φάμελλο και Νίκο Ανδρουλάκη


Σε άλλο ένα κρεσέντο αλαζονείας επιδόθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, καθώς στη δευτερολογία του επί της ουσίας αντέτεινε στην αντιπολίτευση ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών, η τραγωδία των Τεμπών και η ακρίβεια κρίθηκαν στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

«Τα ίδια λέγατε πριν τις εκλογές και η ΝΔ πήρε 41%, εσείς πήρατε 17% και εσείς πήρατε 12%» είπε προς τους Σωκράτη Φάμελλο και Νίκο Ανδρουλάκη αντίστοιχα, προτρέποντάς τους να αλλάξουν τροπάριο και να διευρύνουν τη γκάμα της κριτικής τους.

Επ΄ αυτού, ο κ. Φάμελλος στη δευτερολογία του στηλίτευσε πως ο κ. Μητσοτάκης «χρησιμοποίησε το 41% για να δικαιολογήσει την παραβίαση του συντάγματος», ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι εδώ» για να ασκεί χρέη αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για εμμονή με τις υποκλοπές, αποκαλώντας την ΑΔΑΕ «σουρωτήρι με ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ». Ως προς το ξήλωμα των μελών της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, επανέλαβε ότι είχε λήξει η θητεία τους και κατέληξε λέγοντας πως -σύμφωνα με την Κομισιόν- «η Ελλάδα στα θέματα κράτους δικαίου σημειώνει διαρκή πρόοδο».

Ουσιαστικά η επίθεση έβαλλε ευθέως κατά του προέδρου της Αρχής κ. Ράμμου καλώντας να απαντήσει πως το ποιοι από την ΑΔΑΕ ενημέρωσαν την κυβέρνηση για το πρόστιμο στην ΕΥΠ και το αίτημα των Εισαγγελέων Πρωτοδικών για διασταύρωση της λίστας με τα θύματα του Predator.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χθες κατατέθηκε σχετικό αίτημα στον Άρειο Πάγο από τον Νίκο Ανδρουλάκη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)