to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:53 | 10.10.2023

Κοινωνία

Αφοπλιστικό βίντεο για την επανεκλογή Μπέου - «Υπάρχουν μέλισσες και... μύγες»

Χρήστης σχολιάζει με αφοπλιστικό τρόπο την επανεκλογή του δημάρχου Βόλου και το ομοφοβικό του παραλήρημα, μέσα από ένα βίντεο στα social media


Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο για την επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στον δήμο Βόλου και τις απαράδεκτες δηλώσεις του, με ένα Βολιώτη να αποστομώνει τον δήμαρχο και όσους επικροτούν τις χυδαιότητές του.

Στο βίντεο με τίτλο «Μπράβο στο Βόλο» ο Δημήτρης Σαββίδης σχολιάζει με αφοπλιστικό τρόπο την επανεκλογή του Μπέου, με τον ίδιο να αναφέρεται αρχικά στη λίστα με τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι από χθες θα βρείτε στον Βόλο «ανθρώπους που το όνομά τους αναφέρεται κάθε τρεις και λίγο σε παρανομίες, απάτη, χειροδικίες και ομοφοβικά, ρατσιστικά σχόλια», δείχνοντας εκείνη την ώρα απόσπασμα από το ομοφοβικό παραλήρημα του Μπέου.

«Όπως λέει και ο συγγραφέας “σε αυτή τη ζωή υπάρχουν μύγες που διαλέγουν τα σ@τ@ και υπάρχουν μέλισσες που διαλέγουν το νέκταρ των λουλουδιών”. Στην ίδια πόλη λοιπόν, από χθες, θα βρείτε ανθρώπους που το όνομά τους αναφέρεται κάθε τρεις και λίγο σε παρανομίες, απάτη, χειροδικίες και ομοφοβικά, ρατσιστικά σχόλια. Αλλά στην ίδια πόλη θα βρείτε και ανθρώπους που το όνομά τους αναφέρεται παγκοσμίως για την συνεισφορά τους στην πρόοδο και την εξέλιξη…» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Δημήτρης Σαββίδης, δείχνοντας σε ποιους ανθρώπους αξίζει πραγματικά να στρέψουμε την προσοχή μας.

«Βόλος. Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι άνθρωποι μέλισσες και οι άνθρωποι μύγες. "Αν η μέλισσα καθόταν να εξηγήσει στη μύγα γιατί τα σκ@τ@ δεν είναι καλά, δεν θα είχε χρόνο να απολαύσει το νέκταρ» είναι η φράση με την οποία συνοδεύει την ανάρτησή του.

Πηγή: Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)