to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:17 | 05.10.2023

Κοινωνία

ΕΔΕ για τη χυδαία ανάρτηση του αστυνομικού στην Κρήτη - «Με χακάρανε», επιμένει ο ίδιος

ΕΔΕ για τους «καρκίνους» και τη χυδαία ανάρτηση του αστυνομικού που καμάρωνε μπροστά από την εκκενωμένη κατάληψη Ευαγγελισμός στο Ηράκλειο της Κρήτης - Αρνείται τα πάντα ο ίδιος, που έχει και παρελθόν χυδαίων αναρτήσεων στο διαδίκτυο - Υπενθυμίζεται ότι κατά την επιχείρηση εκκένωσης της ιστορικής κατάληψης, τραυματίστηκε σοβαρά ένας φοιτητής


Σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοίνωσε πως «σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Ο αστυνομικός δηλώνει στον Τύπο και σε αναρτήσεις του ότι «ουδεμία σχέση έχει με την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία επίσης καταδικάζει». Όπως είπε, ήδη έχει υποβάλλει μήνυση και έχει ζητήσει την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαλευκανθεί η σκοτεινή αυτή υπόθεση. Όπως είπε, την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος ενώ εκτελεί σκοπιά μπροστά από το κτίριο του Ευαγγελισμού, την τράβηξε συνάδελφος του και έχει κυκλοφορήσει στο viber της ομάδας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος στο οποίο υπηρετεί. «Με χακάρανε» επιμένει και ζητά να διεξαχθεί έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Ο Γ. Μαρκογιαννάκης ανάρτησε τη φωτογραφία με το χυδαίο σχόλιο σε ομάδα στο facebook στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει παρελθόν χυδαίων αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση θα υποβληθεί και από δεύτερο αστυνομικό συνδικαλιστή που καταγγέλλει ότι ναι μεν δεν χάκαραν τον δικό του λογαριασμό, εντούτοις "πείραξαν" παλαιότερες αναρτήσεις του και τον εμφανίζουν να βρίζει τους δημοσιογράφους.

Ποινική δικογραφία και διοικητική έρευνα για την υπόθεση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Cretalive.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)