to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Όχι, να μην τον βγάλει από το ψηφοδέλτιο

Ο Χατζάρας πρέπει να μείνει στο ψηφοδέλτιο, και ο Σγουρός, όπως και υπόλοιποι συμμετέχοντες του ψηφοδελτίου, να τον χρεωθούν έως την Κυριακή των εκλογών


Επεσαν από προχθές όλοι πάνω στον Σγουρό και του ζητάνε να βγάλει από το ψηφοδέλτιό του έναν πατενταρισμένο φασίστα που χρόνια τώρα προκαλεί με τις ακραίες του απόψεις. Βγάλε τον Χατζάρα και βγάλε τον Χατζάρα, εν χορώ οι φωνές των αγανακτισμένων. Λες και άμα τον βγάλει από το ψηφοδέλτιο, αυτομάτως θα βουτήξει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και θα καθαρίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τη λέρα που κόλλησε πάνω στον ίδιο αλλά και σε ολόκληρο το ψηφοδέλτιό του.

Λυπάμαι, αλλά εγώ θα διαφωνήσω με το αίτημα της αποπομπής του Χατζάρα από το ψηφοδέλτιο του Σγουρού. Γιατί αυτή η κίνηση του υποψήφιου περιφερειάρχη δεν ξεπλένεται με μια απόσυρση. Γιατί δεν πρόκειται για ένα πρόσωπο που ο Σγουρός δεν γνώριζε και έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε τι εστί και τι πρεσβεύει ο Χατζάρας. Ήξερε, και μάλιστα καλά, ποιον έβαλε στο ψηφοδέλτιό του. Όπως πολύ καλά ξέρουν και όσοι τα ονόματά τους βρίσκονται μαζί του. Οπότε, δεν μπαίνει θέμα διαγραφής και απόσυρσης της υποψηφιότητας Χατζάρα.

Ο Χατζάρας πρέπει να μείνει στο ψηφοδέλτιο, και ο Σγουρός, όπως και υπόλοιποι συμμετέχοντες του ψηφοδελτίου, να τον χρεωθούν έως την Κυριακή των εκλογών και όλοι μαζί να κουβαλήσουν τον λεκέ μέχρι την ημέρα της κάλπης. Και εκεί να κριθούν πολιτικά όλοι τους για έναν υποψήφιο που τον έχουν δίπλα τους γνωρίζοντας πολύ καλά με ποιον έχουν να κάνουν και τον ανέχονται. Με τον Χατζάρα λοιπόν να πάνε στην κάλπη και να τιμωρηθούν εκλογικά, όπως τους αξίζει, και ο Σγουρός και όσοι και όσες προτίμησαν να μπουν σε ένα ψηφοδέλτιο που χωράει από φασίστες μέχρι ψεκασμένους πουτινολάγνους. Όλοι μαζί να πάνε να ζητήσουν ψήφο την Κυριακή και να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)