to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:06 | 19.09.2023

Πολιτική

Αρνήθηκε την πρόταση για debate o Στ. Κασσελάκης - Τι απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου

Στ. Κασσελάκης: «Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί» - Έφη Αχτσιόγλου: «Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης»


Δεν προκρίνει τη διεξαγωγή debate ενόψει του δεύτερου γύρου για τη προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζει ο Στ. Κασσελάκης, απαντώντας στη σχετική πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου.

Το αίτημα της Έφης Αχτσιόγλου

Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτέμβρη, ζήτησε το πρωί της Τρίτης η Έφη Αχτσιόγλου.

«Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει, για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των πολιτικών θέσεων» τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ήδη από χθες Δευτέρα έχει ζητήσει από τους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να οργανωθεί η σχετική συζήτηση. «Εγώ το προτείνω στους γραμματείς και εκείνοι το προτείνουν στον Στέφανο Κασσελάκη» ανέφερε σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

«Θα πρέπει να εξηγηθούν οι πολιτικές θέσεις με σαφή τρόπο» υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανάρτηση - απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Debate με τον Κ.Μητσοτάκη.

Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία.

Έφη Αχτσιόγλου: Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος

Λίγο αργότερα, η Έφη Αχτσιόγλου επανέλαβε το αίτημα:

Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.
Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.

Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)