to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

1:43 | 18.09.2023

Πολιτική

Η πρώτη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου: Μαζί για τους αγώνες που έρχονται

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Εχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς. Για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε. Kι αυτό που θέλουμε είναι να ηττηθεί το καθεστώς της δεξιάς. Και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στις πρώτες δηλώσεις της από την Κουμουνδούρου μετά το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.


«Μαζί για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στη δήλωσή της εξερχόμενη από την Κουμουνδούρου:

«Σήμερα είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξη αφού ανταποκρίθηκαν 147.000 πολίτες στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της αριστεράς στη σύγχρονη εποχή. Για ένα κόμμα ισχυρό και σύγχρονο, που θα μπορεί να μας οδηγήσει στη νέα, νικηφόρα μας πορεία. Τους ευχαριστώ όλες και όλους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, απέναντι σε όσους επιτίθενται στις αξίες μας, που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

«Σας καλώ τώρα να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή. Θα είναι καθοριστική, θα καθορίσει αν τους  αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι. Και μιλώ για τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο. Στη Βουλή και στην κοινωνία. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης», πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου και επισήμανε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Εχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς. Για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε. Kι αυτό που θέλουμε είναι να ηττηθεί το καθεστώς της δεξιάς. Και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις  δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί».

«Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», τόνισε καταληκτικά ηΈφη Αχτσιόγλου.

Όλες οι εξελίξεις από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, οι δηλώσεις των υποψηφίων και όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον 2ο γύρο, στο κεντρικό μας θέμα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)