to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 14.09.2023

Πολιτική

Με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΕΑΒ συναντήθηκε ο Ευ. Αποστολάκης

Συνάντηση στη Βουλή του Βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελου Αποστολάκη με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΒ ( Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία)


Στη Βουλή συναντήθηκε χθες το πρωί ο Βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΒ. Στη συνάντηση συμμετείχε ο συντονιστής του Τμήματος Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Γιώργος Μπαλάφας. Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΑΒ εκπροσώπησαν οι  κκ Καπίρης Νικόλαος (Πρόεδρος), Βάσσος Δημήτριος ( Γραμματέας), Κολυμπίρης Χαράλαμπος ( Ταμίας), Ζέρβας Βασίλειος ( Β’ Αντιπρόεδρος ), Θαλασσινός Ιωάννης (Μέλος ΔΣ) , και Κοντιζάς Μάρκος ( Μέλος ΔΣ).

Κοινή παραδοχή των συμμετεχόντων η αναγκαιότητα  ύπαρξης και στήριξης μιας αποτελεσματικής Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας για την υποστήριξη της Εθνικής Άμυνας καθώς και η ανάγκη  αναδιάρθρωσης της λειτουργίας της , ούτως ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο ανατεθειμένο σ αυτήν έργο και στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις που έχει αναλάβει και πρόκειται να αναλάβει επ’ ωφέλειά των Ενόπλων Δυνάμεων και της εθνικής οικονομίας. 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, περιλαμβάνονται και ζητήματα που αφορούν στις ελλείψεις προσωπικού και στη συνεχή απομείωση του υπάρχοντος λόγω αναζήτησης εργασιακών ευκαιριών στον ιδιωτικό τομέα για πολύ καλύτερες αποδοχές αλλά και ζητήματα πρόβλεψης ενός μισθολογίου, το οποίο και θα ανταποκρίνεται στις ικανότητες και στην υψηλή τεχνική κατάρτιση και εμπειρία του προσωπικού.

Ο Βουλευτής κ. Αποστολάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους ότι μέσω του θεσμικού του ρόλου στη Βουλή θα αναδείξει τα ως άνω αναφερθέντα ζητήματα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)